Haber 16

Timsah çok önemli 2 puanı kaçırdı!

Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Bursaspor, Konya deplasmanında golsüz berabere kalarak yara aldı…

Timsah çok önemli 2 puanı kaçırdı!
  • Son Dakika / Spor
  • 23 Ocak 2011
  • Timsah çok önemli 2 puanı kaçırdı! için yorumlar kapalı
  • 309 KEZ OKUNDU


Süper Lig’in 18. haftasında Bursaspor, Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak zirve yarışında altın değerinde 2 puan bıraktı..

Timsah, lider Trabzonspor’un 2 puan kaybettiği haftada Konya’ya takılınca puan farkını kapatma fırsatını tepmiş oldu… Bursa bu sonuçla puanını 38 yaptı… Konyaspor ise 15 puana yükseldi…

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR.

90+4. dakika. Maçta son düdük geldi.. Konyaspor Bursaspor ile 0-0 berabere kaldı.

90+3. dakika. Bursaspor atağında Ali Tandoğan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

90+2. dakika. Bursaspor atağında Turgay sol kanata doğru pasını verdi, Ozan İpek hareketlendi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.


90. dakika. Maçt normal süre tamamlandı… 4 dakika uzatma oynanacak.

88. dakika. Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Pawelek’te kaldı.


86. dakika. Konyaspor atağında Robak sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.


85. dakika. Konyaspor atağında Musa ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.


84. dakika. Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.


83. dakika. Konyaspor’da Ali Dere rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.


82. dakika. Konyaspor gole Ali ile gole yaklaştı… Hızlı gelişen atakta sol çarprazdan ceza sahasına giren Ali Dere, yerden uzak köşeye vurdu.. .Meşin yuvarlak Ivankov’un bakışları arasında direği sıyırıp auta çıktı.

80. dakika. Konya’da Ertuğrul yerini Ali’ye bıraktı.

79. dakika. Konyaspor’da Gracjiar sarı kart gördü.

77. dakika. Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, arka direkte Volkan Şen gelişine sert vurdu ama top kale yerine sol kanattaki Ozan İpek’e geldi ve hakem Ozan İpek’in ofsaytta olduğuna karar verdi.


75. dakika. Bursaspor’da Vederson kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Ömer Erdoğan kafayla indirdi ama top kaleci Pawelek’te kaldı

73. dakika. Bursaspor’da Sercan yerini Volkan Şen’e bıraktı.

71. dakika. Konyaspor’da Grajciar sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan kaleci Ivankov’a geldi.


70. dakika. Konyaspor atağında Grajciar sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Ivankov çıkarak topun sahibi oldu.


69. dakika. Bursa’da Ergic yerini Bekir Ozan’a bıraktı.

67. dakika. Konyaspor atağında Mehmet Sedef sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov’da kaldı


65. dakika. Bursaspor’da Batalla yerini Kenny Miller’a bıraktı.


64. dakika. Bursaspor atağında Turgay ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.


63. dakika. Bursaspor atağında Vederson kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.


62. dakika. Konyaspor’da Grajciar kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top baraja çarparak uzaklaştı.


61. dakika. Bursaspor’da Serdar Aziz rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü


60. dakika: Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Mehmet Sedef araya girerek topu uzaklaştırdı.


55. dakika: Konyaspor etkili geldi.. Sağ kanattan hareketlenen Musa’nın yerden ortasında savunma son anda topu uzaklaştırdı

53. dakika: Turgay’ın sakatlığı nedeniyle bir süre duran oyun tekrar başladı

50. dakika: Konyaspor’un bir kez daha sağ kanattan kazandığı serbest vuruşta ceza sahasına yapılan ortada Vederson topu sektirdi.. Tazemata önüne kapanınca topu kaleye gönderemedi

48. dakika: Sağ kanattan Grajciar’ın ceza sahasına ortaladığı serbest vuruşta Ivankov çıkarak topu kontrol etti

46. dakika: Ve ikinci yarı başladı

Devre arası: Takımlar ikinci yarı için oyun alanına geldiler.

İLK YARIDAN DAKİKALAR.

45. dakika. Konya’da ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı…

45. dakika. İlk yarıda normal süre tamamlandı… 1 dakika uzatma oynanacak.

44. dakika. Bursaspor’da Vederson sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Serdar Aziz yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.


43. dakika. Bursaspor’da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Ozan İpek yükseldi kafayı vurdu ve kaleci Pawelek son anda üstten topu kornere çeldi.


42. dakika. Bursaspor atağında Sercan sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Mehmet Sedef araya girerek topu kornere gönderdi.


41. dakika. Bursaspor atağında Sercan ceza sahası içinde rakibini geçerek şut açısı aradı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.


39. dakika. Konyaspor atağında Musa sol kanattan ceza sahası içine yerden ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.


37. dakika. Bursaspor’da Turgay sarı kart gördü.

36. dakika. Konyaspor atağında Mehmet Sedef orta alan önünden ceza sahası içine havadan pasını gönderdi ama savunmada Serdar Aziz kafayla topu uzaklaştırdı.


35. dakika. Konyaspor atağında Robak ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.


34. dakika. Konyaspor’da Grajciar sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortaısnı yaptı ama top kaleci Ivankov’da kaldı.


33. dakika. Konyaspor’da Grajciar sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov’da kaldı.


32. dakika. Konyaspor atağında Musa sağ kanattan orta yapmak istedi ama savunmada Ergic’in müdahelesiyle yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.


31. dakika. Bursaspor atağı soldan etkili gelişti… Ceza sahasına çarprazdan giren Ozan İpek dar açıdan sert vurdu… Meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

29. dakika. Bursaspor’da Vederson sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Ömer Erdoğan yükseldi kafayı vurdu ama top az farkla yandan auta çıktı.


28. dakika. Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama ön direkte Adnan kafayla topu kornere gönderdi.


27. dakika. Konyaspor atağında Grajciar topla birlikte ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.


26. dakika. Konyaspor’da Grajciar sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Musa yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.


24. dakika. Bursaspor atağında Batalla sağ kanatta bulunan Ali Tandoğan’a pasını verdi , Ali Tandoğan topa hareketlendi ama faul diye topa elle dokununca hakem serbest vuruş kararı verdi.


23. dakika. Bursaspor gole çok yaklaştı. Vederson sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Sercan topla buluştu, ceza sahası içine girer girmez uzak köşeye sert vurdu ve top az farkla auta çıktı.


21. dakika. Konyaspor atağında savunmanın arkasına atılan topa Grajciar hareketlendi ama kaleci Ivankov zamanında çıkarak tehlikeyi önledi.


19. dakika. Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.


18. dakika. Bursaspor atağında Sercan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Turgay yükseldi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.


17. dakika. Konyaspor atağında Hakan Aslantaş sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.


15. dakika. Konyaspor’da Grajciar sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Ivankov çıkarak topun sahibi oldu.


14. dakika. Bursaspor atağında Sercan ceza sahası içinde dönerek şut vurmak istedi ama savunma son anda müdahele ederek tehlikeyi önledi.


13. dakika. Konyaspor atağında Mehmet Sedef sağ kanata doğru yerden pasını verdi, Tazemeta hareketlendi kalci Inavkov’da kalesini terketti ama hakem Tazemeta’nın kaleci Ivankov’a faul yaptığına karar verdi.


12. dakika. Konyaspor atağında Musa ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Ivankov’da kaldı.


9. dakika. Bursaspor atağında Sercan ceza sahası içine pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.


7. dakika. Bursaspor atağında Vederson sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama Turgay kafayla topu auta gönderdi.


6. dakika. Bursaspor’da Vederson sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.


5. dakika. Konyaspor atağında Ertuğrul ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top kaleci Ivankov’da kaldı.


4. dakika. Bursaspor gole çok yaklaştı. Sercan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Batalla arka direkte bomboş pozisyonda kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.

2. dakika. 
Konyaspor atağında Grajciar kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.


1. dakika. Karşılaşmaya Bursaspor başladı… İki ekibe de başarılar

MÖ. İstiklal Marşı

MÖ. İki takım da sahaya çıktı..


MÖ. Süper Lig’de Bursaspor 37 puanla ikinci, Konyaspor ise 14 puanla onaltıncı sırada bulunuyor.


M.Ö Super Lig 2010 – 2011 Sezonu İkinci yarı 18. Hafta karşılaşmasında Bursaspor Konya Büyükşehir Belediye Atatürk Stadında Konyaspor ile karşı karşıya geliyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ