Haber 16

Timsahı Güney Amerikalılar Sürüklüyor

Bursaspor, Süper Lig’in 11. haftası itibariyle rakip fileleri 17 kez havalandırırken, bu gollerin 10’u Güney Amerikalı oyunculardan geldi.

Timsahı Güney Amerikalılar Sürüklüyor
  • Gündem / Son Dakika
  • 12 Kasım 2012
  • Timsahı Güney Amerikalılar Sürüklüyor için yorumlar kapalı
  • 291 KEZ OKUNDU

Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 11 haftadan 14 puan çıkaran yeşil-beyazlı ekipte,Güney Amerikalı oyuncuların performansı göze çarpıyor. Ligde ilk 11 haftada rakip fileleri 17 kez havalandıran Bursaspor’da, 8 farklı oyuncu gol sevinci yaşadı. Yıldız oyuncu Pablo Martin Batalla’nın gösterdiği performans ile taraftarlarını mest ederken, skora da en çok katkı sağlayan oyuncu oldu.

 
GÜNEY AMERİKALILARDAN 10 GOL
 
Süper Lig’in geride kalan 11 haftasında rakip fileleri 17 kez havalandıran Bursaspor’da, Güney Amerikalı futbolcular 12 gole imza attı. Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, rakip filelere gönderdiği 5 golle takımının gol yükünü çekerken, bir diğer Arjantinli Fernando Belluschi 1 gol ve Şilili golcü Sebastian Pinto ise 4 gol ile katkı sağladı. Yeşil-beyazlı ekipte Stanislav Sestak ise 2 kez gol sevinci yaşadı. Atılan 17 golün 4’ünde ise Türk oyuncuların imzası bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda defans oyuncuları Ömer Erdoğan ve İbrahim Öztürk’ün yanı sıra Musa Çağıran ve Okan Deniz birer golle katkı sağladı. 1 gol ise Fenerbahçe karşılaşmasında Serdar Kesimal kendi kalesine kaydetti.
 
10 GOLDE BATALLA İMZASI
 
Yeşil-beyazlı ekibin attığı 10 golde ise Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla’nın imzası bulunuyor. Gösterdiği performans ile taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunun takdirini toplayan yetenekli oyuncu takımının en skorer oyuncusu konumunda bulunurken, geride kalan 11 haftada 5 gol 5 asistlik performans sergiledi. Ligde son haftalardaki form düşüklüğü ile dikkat çeken Sebastian Pinto ise 4 gol 1 asist ile Batalla’dan sonra skora en çok katkı yapan oyuncu konumunda bulunuyor.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ