Haber 16

Timsahta kaçan 3 puanın üzüntüsü yaşanıyor

Bursaspor’un Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynadığı ve büyük heyecana sahne olan karşılaşma 3-3’lük eşitlikle sonuçlanırken, yeşil-beyazlı futbolcular ise kaçan 3 puanın üzüntüsünü yaşadılar.

Timsahta kaçan 3 puanın üzüntüsü yaşanıyor
  • Gündem / Son Dakika
  • 12 Kasım 2012
  • Timsahta kaçan 3 puanın üzüntüsü yaşanıyor için yorumlar kapalı
  • 301 KEZ OKUNDU

Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta mücadelesinde Beşiktaş’ın konuğu olan yeşil-beyazlı ekip, sahadan bir puan ile ayrıldı. Zorlu mücadelede birçok net gol pozisyonunu değerlendiremeyen Bursaspor’da, kaçan 3 puanın üzüntüsü yaşanırken, yıldız futbolcu Pablo Martin Batalla karşılaşma sonrası kulübün resmi televizyonuna yaptığı açıklamada çok iyi bir maç çıkardıklarını söyledi.

 
“UMARIM TARAFTARLARIMIZI MUTLU ETMİŞİZDİR”
 
İlk yarıya 1-0 önde girmelerinin kendilerine avantaj sağladığını ifade eden yıldız futbolcu,” Beşiktaş çok çabuk oyunu çevirdi. Buda bizim biraz daha baskılı oynamamıza neden oldu ama oyunu çevirmeyi bildik. Karşılıklı goller oldu. Taraftarlarımıza galibiyet vermedik ama inşallah onları mutlu etmişizdir. Daha öncede güzel maçlar çıkardık. İlerde de güzel maçlar çıkaracağımıza inanıyorum. Bugün çok basit goller yedik. İkinci yarının ilk dakikalarında geriye düşmemiz bize oyunun kontrolünü kaybettirdi. Tabi ki goller her futbolcuyu etkiler. Bana da dışarıda veya içeride gol attığım zaman çok iyi geliyor. Bu golü atmamla beraberliği yakaladık. Hem takım için hem benim için çok iyi oldu” dedi.
 
İBRAHİM: “KALİTELİ BİR TAKIMIZ”
 
İlk yarıda iyi bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden tecrübeli stoper İbrahim Öztürk ise, “Oyun kontrolümüz altındaydı ve golü de bulduk. İlk yarıda farklı bir sonuçta elde edebilirdik. 2-0 belki de 3-0 öne geçebilirdik ama olmadı. Topta sevmiyor bazen. İkinci yarı Beşiktaş’ın baskılı başlayacağını biliyorduk. Direnç gösteremedik ve iki tane gol yedik. Hiçbir zaman oyunu bırakmadık. Biz kaliteli bir takımız. İstediğimiz zaman neler başardığımızı herkes biliyor. Oyunu bırakmadık ve 2-2’yi bulduk. Penaltı pozisyonu vardı. Çok net gördüm ve penaltı değildi. Temas olmadı. Kendi takıldı ama hocanın kararı. Son pozisyonda yıkıldık. O dakikada bulunabilecek en iyi pozisyonu bulduk. Ferhat arkadaşımız iyi niyetli ve atmak için gitti. Gol olsaydı buradan 3 puanla dönecektik. İnşallah kaçırdığını sonraki maçlarda atar” diye konuştu.
 
“KİMSE BİZİ TUTAMAYACAK”
 
Üst sıralara çıkacaklarına inandığını ifade eden Öztürk, “Bu oyunu üstüne koyarak devam ettireceğiz. Eksiklerimiz var. Çok kısa zamanda iki gol yedik. Bunlar bizim için eksi ve kendi içimizde halletmemiz gerekiyor. İçeride oynayacağımız iki önemli karşılaşma var. Bunları da en iyi şekilde atlatıp, biz inanıyoruz ki yukarılara çıkışımız başlayacak ve sonrada kimse bizi tutamayacak” şeklinde konuştu.
 
“BÖYLE DEVAM EDERSEK GALİBİYETLERİ GETİRİRİZ”
 
Galibiyeti kaçırdıklarını belirten Murat Yıldırım ise, “Kesinlikle galibiyeti kaçırdık. Yenmek istiyorduk. İlk yarı belki pozisyonları değerlendirseydik 3-0 olabilirdi ama olmadı. Beşiktaş ikinci yarıya baskılı başladı. Son iki pozisyonda gol atsaydık galip gelecektik. Böyle devam edersek galibiyetleri getiririz” dedi.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ