Haber 16

Timsah’tan Jozy Altidore bombası!

Bursaspor, İspanyol ekibi Villarreal’de aradığını bulamayan Amerikalı golcü Jozy Altidore’yi Yeşil-beyazlı takımın kadrosuna katmayı planlıyor.

Timsah’tan Jozy Altidore bombası!
  • Son Dakika / Spor
  • 30 Ocak 2011
  • Timsah’tan Jozy Altidore bombası! için yorumlar kapalı
  • 326 KEZ OKUNDU


Geçtiğimiz hafta İskoç ekibi Glasgow Rangers’ın forveti Kenny Miller’i kadrosuna katan Bursaspor, 1 Şubat’ta sona erecek ara transfer döneminin bitimine 2 gün kala bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.


Yeşil-beyazlı kulüp, İspanya’nın Villareal Kulübü’nde forma giyen 21 yaşındaki Amerikalı forvet oyuncusu Jozy Altidore’u getirmeyi hedefliyor. Yabancı kontenjanının dolu olması sebebiyle önceliği Kenny Miller’a veren Bursaspor, Damien Steinert’ın gönderilmesinin ardından düğmeye basarak Jozy Altidore’un da işini bitirmeyi istiyor.


Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da onayını alan Başkan İbrahim Yazıcı’nın Amerikalı oyuncuyu Bursa’ya getirmek için çalışmalara başladığı öğrenildi. Yarına kadar Bursa’da olması beklenen Altidore ile 1,5 yıllık sözleşme imzalanacağı iddia edildi.


ABD Milli Takımı’nda gösterdiği performansla dikkat çeken 1989 doğumlu ve 1.85 metre boyundaki Altidore, Villarreal’de oynadığı ilk sezonda 6 maçta 1 gol kaydetti. Geçen sezon İngiltere’nin Hull City takımına kiralanan Altidore, Ada da 28 maçta 1 gol atarken, bu sezon Villarreal formasıyla ligde 3 maç, UEFA Avrupa Ligi’nde de 7 maçta forma giydi. İspanya Kupası’nda 4 maçta 2 golü bulunan Altidore, güçlü fiziği ve asistleriyle ön plana çıkıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ