Haber 16

Trabzonspor çeyrek finale yükseldi

Türkiye Kupası B Grubu’nda Avni Aker’de Orduspor’u konuk eden Trabzonspor sahadan galip ayrılarak çeyrek final biletini kaptı.

Trabzonspor çeyrek finale yükseldi
  • Son Dakika / Spor
  • 28 Ocak 2010
  • Trabzonspor çeyrek finale yükseldi için yorumlar kapalı
  • 295 KEZ OKUNDU

Turkcell Süper Lig’in ikinci yarısına fırtına gibi giren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Orduspor maçında istediği futbolu sergileyemese de tur atlamayı başardı.

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden rakibini son dakikalarda bulduğu golle 2-1 yenen Bordo mavililer, çeyrek finale yükseldi.

İLK YARIDAN DAKİKALAR

1. dakika.
Karşılaşmaya Trabzonspor başladı… İki ekibe de başarılar…

3. dakika. Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

4. dakika. Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan topla ilerledi ceza sahası içinde bekleyen Alanzinho’ya pasını verdi ama savunma topu uzaklaştırdı.

6. dakika. Trabzon’da ceza sahası içinde Selçuk yerde kaldı. Hakem devam dedi.

7. dakika. Umut rakip yarı alanın ortasında topu kontrol etti. Rakibin baskısıyla geriye doğru oynadı. Orduspor’lu Alattin’in hareketi sert.

8. dakika. Orduspor yarı alanının ortasından duran top kazandı Trabzonspor.

9. dakika. Trabzonspor’da Selçuk kaleye yaklaşık 30 metreden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

10. dakika. Konuk ekip ilk dakikalarda daha tedirgin bir futbol sergiliyor.

13. dakika. Bu arada Trabzonspor tribünlerinde bir kartopu savaşı var. Güvenlik birimleri kale arkasına doğru yöneliyor. Tribün karıştı.

15. dakika. Trabzonspor gole Alanzinho ile yaklaştı.. Alanzinho ceza sahasına girdi. Kaleci Onur ile karşı karşıya kaldı. Çok net bir gol pozisyonuydu! Orduspor savunması bir anda hata yaptı. Onur’un yanından yerden topu ağlara göndermek isteyen Alanzinho kaleciyi geçemedi.

16. dakika. Bu sefer Orduspor gole yaklaştı. Ponomaryev’in sağ çaprazda kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldığı durumda yaptığı vuruşta Trabzonspor kalecisi başarılıydı.

19. dakika. Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

20. dakika. Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top yandan auta çıktı.

22. dakika. Trabzonspor atağında Ömer Aysan sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı

24. dakika. Trabzonspor gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde Umut topa vurmak istedi ama vuruş yapamayınca. Orduspor savunmasında Erol ters vuruş yaptı ve kaleci Onur son anda çizgi üstünden topu çıkardı sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

27. dakika. İki takım oyuncuları net pozisyon yaratmakta zorlanıyor.

28. dakika. Trabzonspor atağında Colman sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

30. dakika. Trabzonspor atağında Umut savunmanın arkasına doğru atılan pasa hareketlendi ama savunma topu uzaklaştırdı.

32. dakika. Hüsamettin ile sol kanattan gelişen Orduspor atağında Ömer Aysan’ın müdahalesi yerinde.

34. dakika. Trabzon atağında top ağlara gitti ama hakem golü ofsayt olduğu gerekçesiyle geçersiz saydı… Colman’ın vuruşundan kaleciden dönen topu Umut kafa ile tamamladı ama yan hakemin bayrağı havada… Ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

GOL… 38. dakika. Ceza sahası içinde oluşan karambolde Trabzonspor savunması uzaklaştıramadı. Hakan’ın vuruşuınta top kaleci Tolga’nın bacakları arasından ağlara gitti.

40. dakika. Trabzonspor Colman’ın ceza sahası içinde düşürülemesi sonucunda penaltı kazandı.

GOL… 41. dakika.
Trabzonspor Colman’ın penaltıdan attığı golle skoru 1-1 yaptı…

42. dakika. Orduspor’da Akaminko penaltıdan sonra hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü

44. dakika. Trabzonspor’da Colman sağ kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama top Umut’a çarparak auta çıktı.


45. dakika. Orduspor atağında Rıza ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Tolga son anda köşeden topu kornere çeldi.


45. dakika. Orduspor’da Musa Kuş sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı, Emre Özkan yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.


45. dakika. Trabzonspor’da Colman sağ kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama top Umut’a çarparak auta çıktı.

Avni Aker’de ilk 45 dakika. 1-1’lik eşitlikle tamamlandı..




46. dakika. İkinci yarı başladı…

47. dakika. Orduspor’da Akaminko çıktı, Emrullah oyunda.

48. dakika. Trabzonspor’da Egemen kendi sahasından serbest vuruş kullandı, ileriye doğru uzun oynadı ama savunma topu uzaklaştırdı.

50. dakika. Trabzonspor atağında Selçuk orta saha önünde topla ilerlemek istedi Musa Kuş ayak koyarak topu kazandı ama hakem ofsayt kararı verdi.

51. dakika. Trabzonspor’da Selçuk serbest vuruşu kullandı, ileriye doğru uzun oynadı ama savunma topu kafayla uzaklaştırdı

52. dakika. Trabzonspor’da Colman, yerini Gutierrez’e bıraktı.

55. dakika. Trabzonspor atağında Serkan sağ kanatta topu almak istedi ama kontrol edemeyince top taca çıktı

56. dakika. Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası içine sert bir orta yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

57. dakika. Trabzonspor gole çok yaklaştı. Giray kaleye doğru sert vurdu altıpas önünde karambol yaşandı topa son dokunan Gutierrez oldu ama top kaleci Onur’da kaldı.

59. dakika. Orduspor atağında Rıza sağ kanattan ceza sahası içine girdi kaleye sert vurdu ve top direkten geri geldi sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.

61. dakika. Orduspor atağında Emre Özkan sol kanattan topla ilerlemek istedi amna zemine takılınca top savunmada kaldı.

62. dakika. Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan ceza sahasına girdi, rakibini geçti, kaleye doğru orta şut karışımı bir vuruş yaptı ama topa kimse dokunamayınca auta çıktı

64. dakika. Orduspor’da Hüsamettin yerini Serdar Eylik’e bıraktı.

65. dakika. Trabzonspor atağında Teo ceza sahası önünde topla buluştu içeriye havadan pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

66. dakika. Orduspor atağında Rıza sağ kanata doğru pasını attı ama savunma topu uzaklaştırdı.

68. dakika. Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama kontrol edemeyince top taca çıktı.

71. dakika. Orduspor’da Musa Kuş rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

72. dakika. Orduspor atağında Rıza ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı

74. dakika. Trabzonspor’da Ceyhun yerini Engin Baytar’a bıraktı.

75. dakika. Orduspor atağında Serdar Eyilik bir anda ceza sahası içinde topla buluştu bekletmeden şıutunu vurdu ama top üstten auta çıktı.

76. dakika. Orduspor atağında Ponomaryev sağ kanattan topla ilerledi ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada Egemen araya girerek topu uzaklaştırdı.

77. dakika. Orduspor atağında Musa sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Ponomaryev topla buluştu dönerek sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

78. dakika. Orduspor’da Musa sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı

79. dakika. Orduspor atağında Serdar Eylik sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Ömer Aysan ayak koyarak topu uzaklaştırdı

80. dakika. Trabzonspor gole çok yaklaştı. Umut sol kanattan ceza sahası içine girdi arkaya doğru topu kaleci Onur’un üstünden aşırttı ama savunma son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

81. dakika. Trabzonspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Teo ceza sahası içinde topla buluştu köşeye doğru sert vurdu ve kaleci Onur köşeden inanılmaz bir refleksle topu kornere çeldi.

GOL… 81. dakika.Trabzonspor Umut’un attığı gol ile durumu 2-1 yapıyor

83. dakika. Trabzonspor atağında Umut sol kanattan ceza sahası içine girdi, kaleciyle karşı karşıya yerden uzak kaleye direğine doğru sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.

84. dakika. Orduspor’da Hakan rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

85. dakika. Trabzon’da Alanzinho yerini Sezer Badur’a bıraktı.

86. dakika. Trabzonspor’da Selçuk orta alan önünden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Giray yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.


87. dakika. Orduspor’da Musa Kuş yerini Numan’a bıraktı.

88. dakika. Orduspor’da Rıza sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı… 3 dakika uzatma oynanacak.

90+1. dakika. Trabzonspor atağında Selçuk sol kanattan ceza sahası içine doğru pas atmak istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı

90+2. dakika. Orduspor atağında Ponomaryev savunmanın arkasına doğru atılan topa hareketlendi ama hakem ofsayt kararı verdi.

Uzatmalarda başka gol olmadı… Trabzonspor, Avni Aker’de Orduspor’u 2-1 mağlup ederek Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükselmeyi başardı.

TRABZONSPOR: 2-1 :ORDUSPOR

Trabzonspor:
Tolga Zengin Ömer Aysan Giray Egemen Ferhat Ceyhun Serkan Selçuk Colman Alanzinho Umut


Orduspor: Onur Taner Erol Hakan Emre Alaattin Akaminko Hüsamettin Zira Musa Ponomaryev


Stat: Avni Aker
Hakem: Koray Gençerler, M.Şahan Yılmaz, Serkan Çimen




BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ