Haber 16

Trabzonspor Fenerbahçe puanı paylaştı

Tribünde tansiyon, sahada ise heyecan yüksekti.. Fenerbahçe’nin Cristian ile öne geçtiği, 3 kez direğe takıldığı Trabzon deplasmanında, tarihe geçen Burak Yılmaz sonucu belirledi: 1-1

Trabzonspor Fenerbahçe puanı paylaştı
  • Son Dakika / Spor
  • 01 Nisan 2012
  • Trabzonspor Fenerbahçe puanı paylaştı için yorumlar kapalı
  • 319 KEZ OKUNDU

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmaya ev sahipliği yapan Hüseyin Avni Aker Stadı, tarihi günlerinden birini yaşadı. 

Hafta içinde satışa çıkarılan biletleri üç günde tüketen bordo-mavili taraftarlar, Fenerbahçe maçına bu sezonki karşılaşmalara oranla büyük ilgi gösterdi. 

Bu sezon ilk kez tribünler tamamen doldu, 24 bini aşkın bordo-mavili taraftar, takımlarına coşkuyla destek verdi. Fenerbahçe taraftarının yer almadığı Hüseyin Avni Aker Stadı’nın misafir takım tribününde kadın ve çocuk taraftarlar yer aldı. 

-Demirören de maçta- 
Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na seçildikten sonra ilk kez Trabzon’da karşılaşma izledi. 

Özel uçakla beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleriyle Trabzon’a gelen, Trabzonspor Kulübü ile Fenerbahçe’nin kampını ziyaret eden Demirören, daha sonra protokol tribününden karşılaşmayı seyretti. 

-Fenerbahçe yöneticileri yalnız bırakmadı- 
Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerinin önemli bölümü takımlarının karşılaşmasını izlemek üzere Trabzon’a geldi. Başkanvekili Nihat Özdemir ve Ali Yıldırım’ın da yer aldığı 10 yönetim kurulu üyesi, karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı. 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri de maçı izledi. 

-Stoch sürprizi- 
Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, sürpriz şekilde Stoch’u yedek kulübesinde otururken, Caner’e ilk 11’de görev verdi. 

En son ligin 27. haftasındaki Sivasspor maçında dizindeki ağrı nedeniyle forma giyemeyen Stoch, 5 haftalık aradan sonra kendini yedek kulübesinde buldu. 

Caner ise ligin 26. haftasındaki Kardemir Karabükspor maçından 7 hafta sonra yine ilk 11’de sahaya çıktı. 

-Gökhan Gönül, formasına kavuştu- 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ