Haber 16

TT-Arena’da kabus dolu anlar

Cim-Bom kâbus gecesi yaşadı. Kazım ve Zan’ı sakatlığa kurban veren Aslan’da, Servet, Sabri’nin…

TT-Arena’da kabus dolu anlar
  • Son Dakika / Spor
  • 27 Ekim 2011
  • TT-Arena’da kabus dolu anlar için yorumlar kapalı
  • 291 KEZ OKUNDU

Cim-Bom kâbus gecesi yaşadı. Kazım ve Zan’ı sakatlığa kurban veren Aslan’da, Servet, Sabri’nin atılması gerilimi tavana çıkardı, yardımcı hakem Serdar Diyadin’e kenardan ayakkabı bile fırlatıldı.


Galatasaray, Türk Telekom Arena’da adeta korku filmi gibi bir maç oynadı. Sarı-kırmızılı takım evinde üst üste beşinci galibiyetini alarak zirve takibini sürdürmek istiyordu, ancak evdeki hesap Arena’ya uymadı.


Cim-Bom’un kâbusu Selçuk’un attığı golün asistini yapan Kazım’ın henüz 15. dakikada sakatlanmasıyla başladı. Adalesindeki sakatlığı nükseden milli futbolcu yerini Eboue’ye bıraktı. Aslan ikinci şoku Gökhan Zan’la yaşadı. Kazım gibi adalesinden sakatlanan Zan, Servet Çetin’le değiştirildi.


33. dakikada oyuna giren Servet’in, 45+1’de direkt kırmızı kartla oyun dışı kalması Arena’da buz gibi bir hava estirdi. Teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar, Servet’in atılması yüzünden adeta çılgına döndü. 10 kişi ile 2-2’yi yakalayan, ancak Orhan’ın golüyle yeniden geriye düşen Galatasaray, 75’te Sabri’nin de atılmasıyla diz çöktü.


TRİBÜNE ÇAĞIRDILAR


Cim-Bom maçı iki sakat ve iki kırmızı kartla bitirirken, sarı-kırmızılı taraftarların hedefinde özellikle yardımcı hakem Serdar Diyadin vardı. Servet ve Sabri’nin atılmasında etkili olan Diyadin’e maçın sonlarına doğru tribünden ayakkabı atıldı.
Galatasaraylı taraftarlar maçtan sonra şok yenilgiye rağmen bütün takımı tribünlere çağırarak alkışladı. “Federasyon istifa” şeklinde tempo tutan sarı-kırmızılılar özellikle Muslera, Melo ve Ujfalusi’ye sevgi gösterilerinde bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ