Haber 16

Tunuslular havaalanında mahsur kaldı!

Tunus’taki iç karışıklık nedeniyle uçak seferleri iptal edilen Tunuslular, havalimanında mahsur kaldı. Tunuslular Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulunup, ‘Erdoğan’ sloganları attı.

Tunuslular havaalanında mahsur kaldı!
  • Gündem / Son Dakika
  • 16 Ocak 2011
  • Tunuslular havaalanında mahsur kaldı! için yorumlar kapalı
  • 279 KEZ OKUNDU

Ne yapacaklarını bilmez halde havalimanında bekleyen Tunuslular, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulunup, ‘Erdoğan’ sloganları attı.

Tunus’taki iç karışıklık nedeniyle bu ülkedeki Türkler Türkiye’ye dönerken, Türkiye’deki Tunuslular uçak seferlerinin iptal olması nedeniyle ülkelerine dönemedi. Havalimanında mahsur kalan Tunuslular, çaresizce beklemek zorunda kaldı. Bazıları, bavullarının üzerinde oturup, sabahlarken, bazısı çevredeki yakın otellere gitti.

Havalimanında neşelerini kaybetmeyen Tunuslular, zafer şarkıları söyledi. ‘Erdoğan’ sloganları atan Tunuslular, havalimanında renkli görüntüler oluşturdu.

Uçak seferlerinin ne zaman başlayacağını bilmedikleri için ne yapacaklarını bilmediklerini aktaran Tunuslulardan bazıları, bu gece otelde kalacağını söylerken, bazısı ise havalimanında geceyi geçireceğini belirtti. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ