Haber 16

Türkiye Kupası’nda 4. tur kuraları çekildi

Bu yıl 50. si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası’nın 4. tur kura çekimi yapıldı. Bu turda mücadele edecek olan Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon ve Galatasaray’ın rakibi belli oldu…

Türkiye Kupası’nda 4. tur kuraları çekildi
  • Son Dakika / Spor
  • 07 Mart 2012
  • Türkiye Kupası’nda 4. tur kuraları çekildi için yorumlar kapalı
  • 265 KEZ OKUNDU

Bu yıl 50.si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası’nın 4.tur kura çekimi Ataköy Olimpiyatevi’nde yapıldı. Kura çekimine TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, İcra Kurulu üyesi Arif Koşar, Yönetim Kurulu üyesi Hakan Kanık, TFF Genel Sekreteri Ebru Köksal ile kulüp başkanları ve yöneticileri katıldı.

İŞTE 4. TUR KURALARI

BUGSAŞSPOR-BURSASPOR

ESKİŞEHİRSPOR-KASIMPAŞA

BOLUSPOR-BEŞİKTAŞ

ANTALYASPORTRABZONSPOR

GALATASARAY-SİVASSPOR

KAYSERİSPOR-İST. BELEDİYESPOR

FENERBAHÇE-SAMSUNSPOR

ÇAYKUR RİZESPOR-KARABÜKSPOR

Kura çekiminde konuşan TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, “Sizlerin de yakından takip ettiğiniz üzere bu sezon olağanüstü bir sezon yaşıyoruz. Yoğun ve sıkıştırılmış maç takviminden, bu sezon 50’incisi yapılan Ziraat Türkiye Kupası da nasibini almış durumda. Statüsü değiştirilen kupada 4.tura kalmaya hakkazanan takımlarımızı tebrik ediyorum. Bildiğiniz gibi, Ziraat Türkiye Kupası’nıkazanan takımımız, UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı elde edecek.” dedi.

Maçlar ATV ve AHaber’de

Türkiye Kupası’nın, 2011-2012 sezonu için yayın ve isim hakkını Turkuvaz Medya Grubu aldı. Ziraat Bankası da son 2 yıldır sürdürdüğü Türkiye Kupası isim sponsorluğunu bu sezon için de Turkuvaz Medya’dan satın aldı. BöyleceTürkiye Kupası 2011-2012 sezonunda da Ziraat Türkiye Kupası adını taşıyacak. Maçlar ATV ve AHaber’den yayınlanacak.

50. Yılda Yeni Statü

İlk 4 eleme turunun ardından final aşamasına geçilecek kupada, çeyrek final maçları, dördüncü eleme turunda tur atlayan sekiz takım arasında TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak.

Kupada yarı final müsabakaları da, çeyrek finalde tur atlayan dört kulüp arasında TFF’nin belirleyeceği tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre yapılacak. Eşleşmeler, çeyrek final müsabakaları kura çekimi sırasında belirlenecek.

Ziraat Türkiye Kupası’nda dağıtılacak ödül miktarı şöyle:

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2011-2012 SEZONU ÖDÜLLERİ (USD)

 

1 TAKIM

TOPLAM

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ