Haber 16

Ucuz et mağazası açılıyor

Ucuz Kıyma ve Et Satışlarıyla Vatandaşı Rahatlatan Et ve Balık Kurumu (Ebk) Mağaza Sayısını Arttırıyor.

Ucuz et mağazası açılıyor
  • Ekonomi / Son Dakika
  • 11 Şubat 2011
  • Ucuz et mağazası açılıyor için yorumlar kapalı
  • 288 KEZ OKUNDU

Ucuz kıyma ve et satışlarıyla vatandaşı rahatlatan Et ve Balık Kurumu (EBK) mağaza sayısını arttırıyor. Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, 17 büyük şehirde franchising sistemiyle 100 satış merkezinin açılacağını bildirdi.

EBK’nın
Sincan‘daki kombinasında incelemelerde bulunan Bakan Eker, kurumun bu yıl içinde 17 büyükşehirde, isim hakkının verilmesi suretiyle 100 satış merkezinin oluşturacağını aktardı. Sistemi kullanacak satış merkezleriyle ilgili şartların hazırlandığını dile getiren Eker, dosyanın EBK’dan alınabileceğini ifade etti.

Satış merkezlerinin 80 metrekare iç ve dış görünüşünün tek tip olacağının altını çizen Eker, “Amacımız dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlarımıza, ucuz, sağlıklı ve hijyenik et ve et ürünlerini ulaştırmak.” dedi.

Yeni oluşturulacak mağazaların 50’si
İstanbul‘da, 20’si Ankara’da, 5’i İzmir‘de, 4’üBursa’da, 3’ü Kocaeli‘de açılacak. Geri kalanlar diğer illerde yaygınlaşacak. EBK adına satış yapmak isteyenlerin teknik sağlık ve hijyenik şartları yerine getirmesi ve 80 metrekare dükkana sahip olması gerekecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ