Haber 16

Ve Robinho Beşiktaş’ta!

Beşiktaş’ın Robinho seferinde yeni gelişmeler var. İngiliz basınına göre Kartal, ünlü yıldızın transferini büyük ölçüde bitirdi…

Ve Robinho Beşiktaş’ta!
  • Son Dakika / Spor
  • 20 Ağustos 2010
  • Ve Robinho Beşiktaş’ta! için yorumlar kapalı
  • 251 KEZ OKUNDU


Beşiktaş’ın Robinho hayâli gerçeğe dönüşüyor. İngiltere’nin saygın gazetesi The Guardian, Beşiktaş’ın dün akşam yaptığı yeni teklifin, Premier League kulübü yöneticilerini ikna ettiğini öne sürdü.

Siyah beyazlı kulübün, City’ye Robinho için yaklaşık 20 milyon avro bonservis bedeli önerdiği belirtiliyor. Ayrıca belirli şartlara bağlı 12 milyon avroyu bulan ek ödeme maddeleri de, hazırlanmakta olan anlaşmaya konuldu.


Manchester City’ye servet değerindeki bu teklifi yapan Kartal’ın, 26 yaşındaki oyuncuyla da dört yıllığına anlaşmaya vardığı öne sürülüyor. Robinho’nun menajerleri, Schalke 04’ten gelen teklifi reddetmiş durumda.


Transferin bitmesine engel son pürüzler ise, Manchester City’ye ödenecek bonuslar. Beşiktaş, Robinho’nun astarı yüzünden pahalıya gelmemesi için, transferi biraz daha geç açıklamak uğruna, ince eleyip sık dokuyor.


Bu oyuncuyu satmaya kesin olarak karar veren City Menajeri Roberto Mancini, Timişoara’yla oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında Robinho’yu kadrosuna tam da bu nedenle almadı. Manchester City, Robinho’yu iki sezon önce 39 milyon avroya Real Madrid’den transfer etmişti.



BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ