Haber 16

Yaban’a Kadir İnanır’dan fırça-VİDEO

Kadir İnanır’dan esinlenerek yaratılan Yaban tipi ve sevgilisi Pınar karakteri ile fenomen haline gelen Fırat Doğruloğlu ve Boncuk Yılmaz,..

Yaban’a Kadir İnanır’dan fırça-VİDEO
  • Medya-Magazin / Son Dakika
  • 18 Aralık 2009
  • Yaban’a Kadir İnanır’dan fırça-VİDEO için yorumlar kapalı
  • 353 KEZ OKUNDU

Canlandırdıkları Yaban ve Pınar tipleriyle Haneler dizisinin önüne geçen Boncuk Yılmaz ve Fırat Doğruloğlu katıldıkları programda Kadir İnanır şoku yaşadı.

Program sunucusu Aytuğ, ikiliye bir sürpriz
yaparak Kadir İnanır’ın canlı yayına telefonla bağlanmayı kabul ettiğini söyledi. Daha önce Yaban tipi ile ilgili olumlu açıklamalar yapmayan İnanır’ın telefonu genç oyuncular üzerinde yarattığı tedirginlik yüzlerine yansıdı. Bu sırada konuşmaya başlayan İnanır; “Yaban, Şaban maban gider geriye Kadir İnanır kalır” sözleriyle stüdyodaki gerginliği iyice tırmandırdı.





Yaban karakterinde Kadir İnanır’a ait izler bulamadığını söyleyen ünlü
oyuncu, diziyi beğenmediğini ima etti.

Bu sırada araya giren Aytuğ, Pınar karakterini canlandıran Boncuk Yılmaz’a söz verdi. “Anlayışınıza teşekkür ederiz” diye söze başlayan Yılmaz ise “Yerim anlayışı” cevabı ile şoke oldu.

İnanır’ın bu sözleriyle stüdyoda buz g
ibi bir hava estiği sırada sunucu Aytuğ araya girdi ve telefondaki kişinin Yavuz Seçkin olduğunu açıkladı.

FENA İŞLETİLDİLER


Bu açıklama ile rahatlayan ikilinin sözleri stüdyodakileri kahkahalara boğdu. Boncuk Yılmaz telefondaki sesin Kadir İnanır olmadığından şüphelenmediğini söyleyerek şu itirafta bulundu: “Hâlâ korkudan titriyorum…” Fırat Doğruoğlu ise duygularını şöyle dile getirdi: “Kesinlikle çok tırstım…” Yaban karakteri ile ilgili kendisine sürekli soru yöneltilen İnanır daha önce kendisine telif ödenmesi gerektiğini dile getirmişti: “Siz bana o çocuğu getireceğinize, asıl o programın yapımcısını, yönetmenini ve senaristini getirin…”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ