Haber 16

Yabancılar bilerek sarıkart gördü!

Kart cezalısı durumuna düşen Fenerbahçe’nin yabancı futbolcularına Rıdvan Dilmen tepki gösterdi.

Yabancılar bilerek sarıkart gördü!
  • Son Dakika / Spor
  • 23 Ocak 2010
  • Yabancılar bilerek sarıkart gördü! için yorumlar kapalı
  • 326 KEZ OKUNDU

Denizli maçında sarı kart gören Lugano, Emre, Christian ve Dos Santos cezalı duruma düşerek Sivas karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Rıdvan Dilmen sarı kart gören futbolculara tepki gösterdi. Yabancı oyuncuların Sivas deplasmanında oynanamak için bilerek kart gördüklerini iddia etti. Yüzde 100 futbol programında konuşan yorumcu Dilmen şunları söyledi:


HESAP OLMAYACAK


Pozisyonları gördüm Lugano, Santos, Cristian direk bana kart göster demişler. Arkası dönük, bir tanesi çift atladı. Ben buna üzülüyorum. Oyuncuya son derece saygı duyan bir insanım. Hesap olmayacak. Oynadığınız kulüplerin kıymetini bileceksiniz.

O HESAP VAR YA


Nerede Lincoln nerede yaşıyor kim aldı? Yok piyasada. Sivas’ta oynamıyorsunuz. Kartı istemişsiniz geliyorsun vole vuruyorsun adama. O hesap var ya.. Cebinde üç sarı kart olduğunu bilmiyorn musun? Sivas mivas uğraşmıyım diyorsun.


ASLAN GİBİ GİDECEKLER

Bunlar problem büyük takımlar için.. Kaçırdığı golleri değil duygularını çözmesi lazım. Kart gördüler ama biz onları götüreceğiz diyecekler. Zaten öyle olmalı. Götürmeseler Aykut Kocaman hata yapar. Aslan gibi gidecekler. Yok öyle. Arkası dönük vur evde kal televizyonu aç seyret.


internethaber

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ