Haber 16

Yaşasın yeni lider: 1-0

İngiltere Premier Ligi’nde 36. hafta mücadelesinde Manchester derbisi nefesleri kesti. Lider United, takipçisi Manchester City deplasmanına çıktı. Ancak City, Manchester United’ı 1-0 yenerek 2’li avarajla liderlik koltuğuna oturdu.

Yaşasın yeni lider: 1-0
  • Son Dakika / Spor
  • 01 Mayıs 2012
  • Yaşasın yeni lider: 1-0 için yorumlar kapalı
  • 347 KEZ OKUNDU

İngiltere Premier Ligi-Yaşasın yeni lider: 1-0

İngiltere Premier Ligi’nde 36. hafta mücadelesinde Manchester derbisinde, Manchester City evinde United ile karşı karşıya geldi.

16. dakikada Manchester City’den Samir Nasri ceza sahasına doğru pasını gönderdi. Topla buluşan Carlos Tevez şut pozisyonu buldu, vurdu ama top farklı şekilde auta çıktı.

35. dakikada Jones’un Clichy’e yaptığı faul sonucu M. City, serbest vuruş kazanıyor. Ceza sahası içine gönderilen ortaya Agüero gelişine bir vuruş çıkarıyor ancak top auta çıkıyor.

Dakika 37’de Pablo Zabaleta’nın şutunu kaleci De Gea son anda çıkartıyor.

Dakika 45+1’de David Silva sağ köşeden korner kullandı. Ceza sahası içerisine doğru gelen ortaya Vincent Kompany kafayı vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı sonucu Manchester City’in son anlarda attığı golle, 1-0 ile son buldu.

Dakika 50’de Nani şutunu çekti ancak topu City kalecisi Joe Hart kornere çeldi.

Dakika 76’da Yaya Touré ceza sahasına doğru pasını gönderdi. Sergio Agüero topu düzelterek vuruşunu yaptı ama etkisiz bir vuruş.

90 dakika Manchester City’in 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı ve bu skorla City, United’ın 2’li avarajla önüne geçerek liderlik koltuğuna oturdu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ