Haber 16

Yetenek Sirkiniz İnegöllülerle Buluştu

Yetenek Sirkiniz İnegöllülerle Buluştu

İnegöl Belediyesi’nin Yıldızların Altın Açık Hava Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Cuma ve Cumartesi akşamı düzenlediği ‘Yetenek Sirkiniz’ sirk gösterisi ile kukla gösterisi, başta minikler olmak üzere programa katılan herkese eğlence dolu anlar yaşattı.

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen Yıldızların Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. 03 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen ve içerisinde; Konserler, Tiyatro Gösterileri, Sirk Gösterileri, Çocuk Tiyatroları, Sergiler, Sinema Günleri ile daha pek çok farklı etkinliğin yer aldığı “Yıldızların Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinlikleri” İnegöl’ün yaz gecelerine renk katıyor.

Geçtiğimiz hafta Irmak Arıcı konseri ile başlayıp ardından Ziyafet Sofrası tiyatro gösterisiyle devam eden etkinlikler kapsamında Cuma ve Cumartesi akşamı da “Yetenek Sirkiniz” sirk gösterisi İnegöllülerle buluştu. Her iki akşam da 21.00’da Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan Amfi Tiyatroda yapılan gösteriye, ilçe halkının ilgisi yoğun oldu. Pandemi tedbirlerine uyularak sınırlı sayıda kişinin girebildiği alanda sosyal mesafeli şekilde oturumlar yapılıyor.

KUKLA ŞOVLA BAŞLADI

Cuma ve Cumartesi akşamları yapılan Yetenek Sirkiniz gösterisi, başta minikler olmak üzere programa katılan herkese eğlence dolu anlar yaşattı. İki bölümden oluşan gösterinin ilk 45 dakikalık bölümünde Ünlü Vantrolog ve Kukla Sanatçısı Abdullah Beyaztaş sahne aldı. Kukla gösterileriyle mest eden Beyaztaş, geceye renk kattı.

YETENEK SİRKİNİZ NEFESLERİ KESTİ

Programın ikinci bölümünde ise Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenen Cambaz Mithat, birbirinden şaşırtıcı şovlarıyla heyecan yaşattı. Programda; Ateş Şov, Jonglör, Tek Teker Bisiklet, Yılan Şov ve daha birçok farklı gösteri yer alırken, hem minikler hem yetişkinler gösteriler sırasında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Gösterilere Belediye Başkanı Alper Taban da beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve parti yöneticileriyle beraber katıldı. Burada konuklara hitaben kısa bir selamlama konuşması da yapan Başkan Alper Taban, “Yıldızların Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinliklerimiz sürüyor. Ben gecemize renk katan değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Programlarımız devam edecek. Tüm ilçe halkımızı bekliyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ