Haber 16

Zeybek Bahçeli’ye neden kızıyor?

Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek’ten Bahçeli’ye zehir zemberek sözler! Bahçeli’nin…

Zeybek Bahçeli’ye neden kızıyor?
  • Politika / Son Dakika
  • 29 Mayıs 2011
  • Zeybek Bahçeli’ye neden kızıyor? için yorumlar kapalı
  • 290 KEZ OKUNDU

Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek’ten Bahçeli’ye zehir zemberek sözler! Bahçeli’nin milliyetçi olmadığını iddia eden Zeybek, MHP liderinin ittifak önerilerini elinin tersiyle ittiğini ve Başbakan olmayı kabul etmediğini söyledi. İşte Zeybek’in Bahçeli’ye yönelik ağır sözleri;


Zeybek’in, Aadana’da İstasyon Meydanı’ndaki mitingi öncesi, partisinin il teşkilatınca kebap ve tavuk dürüm dağıtıldı. Kebap almak isteyenler adeta birbirini ezdi. Yaklaşık 3 bin kişilik kebap tükenince bazı vatandaşlara ekmek arası soğan verildi.


Zeybek, konuşmasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yüklendi. Kendisinin, MHP’ye ittifak teklifinde bulunduğunu ancak Bahçeli’nin bunu kabul etmediğini anlatan Zeybek, şunları anlattı:


“MHP genel başkanına dedim ki senin partinde ittifak yapalım, seni de Başbakan yapalım. Bu ittifaka Büyük Birlik de gelecek, Bağımsız Türkiye de gelecek ben Saadet’i de getiririm dedim. Akıllı bir insan benim bu teklifime evet demez miydi. Böyle bir soruya hayır diyen bir insanın siz milliyetçiliğine inanıyor musunuz hala. Ben de inanmıyorum.”


Zeybek, 3 türlü milliyetçi olduğunu belirterek, Bahçeli’nin milliyetçilikten geçindiğini savundu. Zeybek şöyle devam etti:


“Şunun yaptığı işlere bakın. Meydanlarda doğru dürüst iki cümleyi kurabiliyor mu? Söylediği şu; 80, 80, 180, 40 daha, 18040, at 180’i kaldı 40, öyleyse biz iktidara geleceğiz. Böyle diyen bir insanı genel başkanlıkta nasıl tutarlar. Ama tutuyorlar hala. Sayın RTE’nin iktidardan düşmesini gerçekten isteseydi, benim uzattığım eli havada bırakmazdı.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ