Haber 16

10 Eylül Gazete Başlıkları

Bugünün gazete haber başlıkları 10 Eylül 2009. Gazete Başlıkları, Gazete Haberleri, Gazetelerin manşetleri bugün, Gazete Başlıkları, Gazete Haberleri, Bugünün Gazete manşetleri, Gazete başlıkları bugün

  • Dünya / Son Dakika
  • 10 Eylül 2009
  • 10 Eylül Gazete Başlıkları için yorumlar kapalı
  • 358 KEZ OKUNDU



İstanbul S.O.S
Trakya’da 10 kişinin canını alarak iki gündür İstanbul’a doğru ilerleyen yağış ve sel önceki gece kenti vurdu, dün sabah ise esir aldı.



Kim hesap verecek
Su havzaları, dere yatakları rant uğruna imara açıldı. Pazar gününden bu yana Meteoroloji kuvvetli yağış uyarısı yaptı, kulak asan olmadı. Önceki gün hayatını kaybeden 10 kişiye dün İstanbul’da 21 kişi daha eklendi. Kayıplar hala aranıyor.

.

Sel felaketi, 31 ölü
Günler önce uyarısı yapılan yağmur önceki gece dünyanın sayılı metropellerinden İstanbul’a düştü. Dünyanın sayılı havalimanlarından birine giden yolda dün 21 kişi öldü. Toplam kayıp İstanbul 26, Tekirdağ’da 5…



‘Su’dan ölüm
Trakya’dan sonra megakent İstanbul sele kapıldı. Ölü sayısı 31’e çıktı, 18 kayıp var. Yarın için de alarm verildi.



Utanç
Rant ve oy uğruna imara açılan dere yataklarındaki yapılar dün mezara dönüştü. Şiddetli yağış uyarısı da dikkate alınmayınca bilanço ağırlaştı. İstanbul ve Tekirdağ’da 2 günde selden ölenlerin sayısı 31’e yükseldi. Vatandaşa bu felaketin hesabını kim verecek?



Otoyolda boğulduk
Şiddetli yağış, yetersiz altyapı, göz yumulan çarpık kentleşme ve işte İstanbul… 2010’un kültür başkentinde 26 kişi göz göre göre sel sularına kapılıp öldü. İkitelli’de yüzlerce kişi araçlarına can pazarı yaşadı.

 

Suçlu bulundu…
Vatandaş ve doğa
Yetkililere göre, 26 kişinin hayatını kaybettiği felaketin nedeni dere yataklarına kaçak bina yapanlarla, dengesi bozulan doğa!
 


İstanbul da sele gitti

2 günde 31 kişi öldü, 12 kişi kayıp. 15 yıldır kenti yönetenler yine halkı suçladı.



Yüzyılın en büyük sel felaketi
Türkiye, Trakya’da yaşadığı acının ertesi gnü İstanbul’dadaha büyük bir felaketle karşılaştı. Son 80 yılın en yoğun yağışı birkaç saat içinde İstanbul’a düşünce şehir can pazarına döndü.



Sahurda vurdu
İstanbul 17 Ağustos depreminden sonraki en büyük felaketi yaşadı. Trakya ve Silivri’de 9 can alan sağanak, sahurda 7 ilçeyi vurdu. Sabaha karşı azgın sulara yakalanan 22 kişi boğularak can verdi. 



AYAMAMA’NIN FATURASI AĞIR
Türkiye, Trakya’daki sel faleketinin şokunu atlatamadan, dün sabah İstanbul’un İkitelli semtindeki yeni felaketle güne uyandı. Ayamama deresi taştı, 24 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de kayıp.



Bir ihtimal daha var 1-1
Güney Afrika 2010 için ‘devam ya da tamam’ maçıydı bizim için. Zelica’da 15 bin ateşli taraftar önünde sahaya çıkan milliler, Emre ile ilk dakikalarda öne geçmesini de bildi.



Hayaller tribüne çıktı
2010 Dünya Kupası yolundaki kader maçımızda Bosna Hersek’i ezdik ancak deviremedik! İstanbul’daki sel felaketinde hayatını kaybedenlere ağlayan Türk halkı, Bosna zaferi ile teselli bulmak istiyordu ama olmadı. Bosna’nın beraberlik golünden sonra hakeme itiraz eden Terim’in tribüne gönderilmesi pahalıya patladı; Güney Afrika’ya gitme umutlarımız mucizelere kaldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ