Haber 16

Alex kazandırır: 1-0

Spor Toto Süper Lig 32.hafta mücadelesinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu’nda ağırladığı Bursaspor’u Alex De Souza’nın attığı tek golle geçerek Play-off öncesi rakibi Galatasaray ile arasındaki puan farkının açılmasına izin vermedi.

Alex kazandırır: 1-0
  • Son Dakika / Spor
  • 25 Mart 2012
  • Alex kazandırır: 1-0 için yorumlar kapalı
  • 333 KEZ OKUNDU

Spor Toto Süper Lig 32.hafta mücadelesinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu’nda ağırladığı Bursaspor’u Alex De Souza’nın attığı tek golle mağlup etti.

Maçın ilk dakikalarına Bursaspor daha istekli başladı. Kısa paslaşmalarla Fenerbahçe yarı alanına oyunu yıkan Bursaspor, rakip kalede etkili olmaya çalışan taraftı. 

İlk yarının son anlarına yaklaşırken Fenerbahçe oyuna ağırlığını koymaya başladı. Dakikalar 41’i gösterdiğinde kaptan Alex De Souza sahneye çıktı. Ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan kaptan, sol ayağıyla güzel bir vuruş yaparak topu Scott Carson’ın sağından ağlarla buluşturdu. 1-0

İlk yarı 1-0’lık sonuçla sona erdi.

Maçın 2. yarısına 1-0’ın verdiği dezavantajla başlayan Bursaspor, Fenerbahçe kalesine yüklenerek başladı. Kısa paslaşmalarla rakip kalede etkili olan misafir takım, çok net iki pozisyondan yararlanamadı. 

İkinci yarıda her iki taraf da eline geçen fırsatları gole çeviremeyince,  maçı Alex De Souza’nın attığı  tek golle kazanan taraf Fenerbahçe oldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ