Haber 16

Asya dizi net

Asya dizi net Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı ‘Gümüş’ dizisi öncü oldu ve dizilerimiz birer birer Ortadoğu’ya açılmaya başladı. Sonra ‘Aşk-ı Memnu’, ‘Kurtlar Vadisi’ gibi dizilerimiz Arap kanallarının gözdesi oldu.

Asya dizi net
  • Diziler / Son Dakika
  • 11 Ekim 2012
  • Asya dizi net için yorumlar kapalı
  • 386 KEZ OKUNDU

Asya dizi net Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı ‘Gümüş’ dizisi öncü oldu ve dizilerimiz birer birer Ortadoğu’ya açılmaya başladı. Sonra ‘Aşk-ı Memnu’, ‘Kurtlar Vadisi’ gibi dizilerimiz Arap kanallarının gözdesi oldu. İki yıldır yayınlanan ‘Muhteşem Yüzyıl’ devreye girince neredeyse bu bölgede izlenme oranları tavan yaptı. Muhteşem Yüzyıl sadece Arap kanallarının değil, Rusya ve Balkanlar’da da çok izlendi. TRT’de yayınlanmaya başlayan ‘Bir Zamanlar Osmanlı’ dizisi Çin kanallarının en çok izlediği dizi oldu.Asya dizisi izle Tabii Muhteşem Yüzyıl ve Türkan Şoray’ın oynadığı dizinin dönem dizisi olması, Osmanlı’da yaşanan olayların anlatılması, yabancıların bizim dizilerimize olan ilgisinin artmasındaki en büyük sebep. Keşke bundan sonra da dönem dizileri çekilse. Belki bu sayede sadece Arap ülkeleri ve Balkanlar değil, bir türlü girmeyi başaramadığımız Hollywood’un da dikkatini çekeriz, sinema anlamında bizi kabul etmeyen Amerika’da dizilerimizle yer alırız.
 
Mutlu bayramlar
Asya dizisi izle Bayramlar, dostluk ilişkilerinin güçlendiği, hoşgörünün, yardımlaşmanın arttığı günlerdir. Çocuklara harçlıkların verildiği, yoksulların fitre ve sadakalarla sevindirildiği, komşu ve akrabaların ziyaretle yüzlerinin güldürüldüğü günlerdir. Geçenlerde elime geçen bir kitap, Osmanlı dönemindeki Ramazanları anlatıyordu.Asya dizisi izle O dönem kentlerde Ramazan ayı şenliklerle kutlanırmış. Gösterişli iftar yemekleri verilir, oruçların açılmasının ardından ise halk kahvehanelere gider, burada hikayeler anlatan meddahları ve Hacivat-Karagöz oyunlarını izlermiş. Geç saatlere kadar süren kalabalıkta herkes çok güzel vakit geçirirmiş.

Asya dizisi izle Şimdi yine Ramazan’dan çıktık ve bayrama girdik. Ancak yaşanan koşuşturmaca, vakitsizlik gibi etkenler eskiden olduğu gibi görkemli Ramazanlar yaşamamızı engelledi. Belki birkaç iftarda dostlarla buluşup, çok uzun sürmeyen sohbetlere imza attık.Asya dizisi izle Sonra da vakitlice evimizde olabilmek için erkenden yollara düştük. Herkesin yakındığı gibi gerçekten de bayramlar her geçen yıl tadından, lezzetinden bir şeyler kaybediyor. Yine de bayramlar tüm ailemizin bir araya geldiği ve en güzel anları paylaştığımız eşsiz zamanlardır. Hepinizin bayramı kutlu olsun…

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ