Haber 16

Başbakan Hopa Saldırısına sert yanıt verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hopa’da konvoyuna yönelik saldırıya Trabzon mitinginde çok sert…

Başbakan Hopa Saldırısına sert yanıt verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hopa’da konvoyuna yönelik saldırıya Trabzon mitinginde çok sert yanıt verdi:


“Zira ben Hopa’ya eşkıyaların indiğini bilmiyordum. Meğerse eşkıya Hopa’ya da inmiş. Eli taşlı eşkıyalar oraya da inmiş. Ve ne yazık ki taşlarla araçlarımıza saldırdılar”



Erdoğan, partisince Trabzon’da düzenlenen mitingde seçmenlere seslendi. Hopa’daki olaylar nedeniyle mitinge geciken Erdoğan, “Sizi fazla beklettim, hakkınızı helal edin. Zira ben Hopa’ya eşkıyaların indiğini bilmiyordum. Meğerse eşkıya Hopa’ya da inmiş. Eli taşlı eşkıyalar oraya da inmiş. Ve ne yazık ki taşlarla araçlarımıza saldırdılar” dedi.


“Enteresan CHP’nin devasa bir pankartı yanında kimler iş tutuyor, bilmenizi istiyorum” diyen Erdoğan, şöyle konuştu:


“Tek yol sokak diyor, tek yol devrim diyor. Altındaki imza ‘halk evleri’ diyor. Değerli kardeşlerim CHP’nin yanında böyle bir pankartın asılmasına göz yummasının ne anlama geldiğini Hakkari’de gördük. Orada da BDP’lilerin eline CHP bayrakları verdiler. İçeride bir tane Türk bayrağı var mıydı, yoktu. Defalarca görüntüleri inceledim, seyrettim. Ah benim hemşehrilerim. Bu CHP, bu Kılıçdaroğlu ve ekibine 12 Haziran’da hesap sormaya var mıyız?”


HEDEFTE AK PARTİ VAR



Bak, kimler kimlerle dolaşıyor görelim. Orada bakıyorsun CHP, BDP el ele, geliyorsun batıya Orta Anadolu’ya bakıyorsun CHP, MHP, BDP el ele. Bunlar aynı şeyi referandumda yapmadı mı? Referandumda CHP’si, MHP’si, BDP’si, TKP, Halk Evleri, illegal örgütler el ele vermedi mi? Şimdi aynı şeyleri yapıyorlar. Hedefte AK Parti var. Fakat AK Parti kimin şahsında var, milletin şahsında var. Çünkü bizim rotamızı çeteler çizmedi, millet çizdi, millet. Biz Trabzon ile aslında acılar üzerinde konuşmak istemeyiz. Aracılar üzerinden konuşmak istemiyiz. Biz Trabzon ile doğruları konuşuruz, düz konuşuruz, dobra dobra konuşuruz, gönül birliği ile konuşuruz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ