Haber 16

Dizi özetleri

Dizi özetleri Kanal D ekranlarında yayımlandığı her bölümle beğeni toplayan Kuzey Güney dizisi 42.Bölüm Fragmanı yayımlandı.Kuzey Güney dizisi 42.Bölüm fragmanını sizler için hazırladık

Dizi özetleri
  • Diziler / Son Dakika
  • 26 Eylül 2012
  • Dizi özetleri için yorumlar kapalı
  • 330 KEZ OKUNDU

Kuzey tehlikeli bir seçimle karşı karşıya


Dizi özetleri Ferhat’a ulaşmak için tek şansının Simay olduğunu bilen Kuzey, Simay’ı hayatta tutabilmek için çok tehlikeli bir seçim yapmak zorunda kalıyor.
 
Kuzey’in ancak “ölüme giderken” aşkını itiraf edeceğini bilen Cemre, onun tehlikeli yolun sonuna geldiğini anlar. Cemre, Kuzey”e ulaşabilmek için çaresizlikle Güney”den yardım ister.


Dizi özetleri Sami, oğlundan gelecek haberi endişeyle beklerken, Güney, Kuzey”le Cemre arasındaki gizli bağın söze dökülmesinin sarsıntısını yaşamaktadır. Kaybettiklerinin acısıyla bilenen Güney hırslanır.
 
Dizi özetleri Diğer tarafta, Kuzey”le Cemre”nin kendisini kullandıkları düşünen Zeynep, öfkesine teslim olur. Bundan sonra o da, Kuzey ve Cemre”nin yolundaki engellerden biri olacaktır. Kuzey ve Cemre, her şeyden habersiz ilk kez karşı karşıya geldiklerinde, geleceklerine dair önemli bir karar alırlar.
 
Simay’ın polislere verdiği ifade, Kuzey’in yardımıyla çok önemli bir bilgiye dönüşür. Ancak Ferhat, Simay”ın ölüm emrini çoktan vermiştir bile. Ferhat’a ulaşmak için tek şansının Simay olduğunu bilen Kuzey, Simay’ı hayatta tutabilmek için çok tehlikeli bir seçim yapmak zorundadır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ