Haber 16

Doğum Lekesi Nasıl Geçer?

Bir çok bebekte doğduklarında doğum lekeleri mevcuttur. Bazı bebeklerde bu lekeler yaşamın ilk haftalarında ortaya çıkarlar.

Doğum Lekesi Nasıl Geçer?

Gelişen teknoloji ile birlikte vücuttaki doğum lekeleri, sonradan oluşabilen cilt lekeleri, çiller, akne izleri, güneş lekeleri silinebiliyor.

Doğum lekeleri tedavisi nasıl yapılır?

Doğum lekeleri lazer tedavileri ile giderilebilir. Tedavi prensibi lekeyi oluşturan damarların içinden geçen kan hücrelerinin, lazer ışığı ile yakalanmasıdır. Böylece damar içinde ısı etkisiyle damar zedelenir. Bir süre sonra damar kaybolur ve böylece her seansta leke solmaya başlar. Lazer tedavilerinin özelliği, hedef hücreleri etkilerken diğer hücreleri etkilememesidir. Böylece lazerler büyük olasılıkla izsiz tedavi gerçekleştirilebilme imkanı yaratmaktadırlar.

Doğum lekelerine doğal çözüm

Malzemeler

Limon ( yarım )
Şeker ( 1 çay kaşığı )

Hazırlanışı

Yarım limonu bir fincan içerisine sıkın ve içerisine 1 çay kaşığı şeker atın. Daha sonra bitkisel karışımı karıştırın ve leke olan bölgeye uygulayın. Bu karışım cildinize peeling etkisi yapacak ve lekeyi soyarak çıkartacaktır. Cildinizde 10 dakika bekletin ve durulayın. Bu peelingi haftada 2 kere uygulayabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ