Haber 16

Dünya’nın en ilginç hırsızlığı

İstanbul Dudullu ilginç bir hırsızlığa sahne oldu.. 17 yaşındaki hırsız tereyagından kıl çeker gibi kasayı boşalattı.

Dünya’nın en ilginç hırsızlığı

Önce yere mısır döktü sonra temizlikten faydalanıp kasayı boşalttı. Dudullu’da Kurban Bayramı’nın ilk günü ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı.


17 yaşlarında olduğu tahmin edilen hırsız kasasını boşaltmayı düşündüğü şarküterinin önüne mısır taneleri serpiştirdi

Dükkan sahibinin bunları süpürmek için dışarı çıktığı sırada hırsız kasayı boşalttı. Yaşananlar ise güvenlik kamerasında kare kare yer aldı.



Dükkan sahibi ve yayındaki mısın tanelerini toplamakla meşguldü.. Hırsız ise pusuda bekliyordu.


Mısır tanelerini iki kez döktü

Dudullu Kürkçüler Caddesi üzerinde bulunan Birlik Şarküteri’nin önüne gelen 17 yaşlarındaki bir kişi, elindeki kuru mısır tanelerini dükkanın önüne serpiştirdi. Daha sonra sokağın başına gidip bekledi.

Ancak dükkandan kimsenin çıkmaması üzerine bu kişi bir kez daha dükkânın önüne gelip mısırları yine döktü. Bir müşterinin uyarısıyla kapının önüne mısır döküldüğünü gören dükkan sahibi Bektaş Koşkaya, kapının önünü süpürmeye başladı.


Dükkandaki ikinci kişi de temizliğe gitti

Bu sırada dükkânda çalışan ikinci bir kişi de ona yardım etti. Dükkândaki-lerin dışarı çıktığını gören genç içeri girdi. Rahat hareket ettiği gözlenen hırsız, arka tarafa kasanın bulunduğu bölüme geçti.

Paraları ve cep telefonu kontörlerini alan hırsız hızla uzaklaştı. Daha önce de soyulduğu için dükkâna güvenlik kamerası yerleştirdiğini söyleyen Koşkaya, kontörlerin yerini bilen hırsızın kendilerini daha önce soyan kişi olduğunu düşündüğünü söyledi.




Her ikisi de temizliğe koyulunca sırtını döndükleri açık kapıdan hırsız içeri daldı.




Küçük hırsız büyük bir soğukkanlılıkla içeri girip kasanın arkasına geçti ve para ve kontörleri alıp hızla olay yerinden uzaklaştı..


internethaber

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ