Haber 16

Dünya’nın izlediği Bursaspor klibi!

Bursalı yönetmen Özkan Öz’ün, Bursaspor için Amerika’da hazırladığı klip büyük ilgi görüyor. İşte Bursaspor’un Amerika’da Texas’ta çekilen klibi..

Dünya’nın izlediği Bursaspor klibi!
  • Son Dakika / Spor
  • 30 Nisan 2010
  • Dünya’nın izlediği Bursaspor klibi! için yorumlar kapalı
  • 410 KEZ OKUNDU

Bursalı yönetmen Özkan Öz’ün, Bursaspor için Amerika’da hazırladığı klip büyük ilgi görüyor. Klip Bursaspor’un resmi internet sitesi ve paylaşım sitelerinde yayınlanmaya başladı.


Amerika’da yaşayan Bursalı yönetmen Özkan Öz, Texas eyaletinde çektiği klip ile Amerika’dan Bursa’ya mesaj gönderdi. Yaklaşık 1 ay sürede yapılan klip Bursaspor’un resmi internet sitesi ve paylaşım sitelerinde yayınlanmaya başladı.


KLİP TEXAS’TA BAŞLIYOR


8 farklı ülkeden kişilerin yer aldığı klip, Texas eyaletinde bir grup Bursaspor taraftarının Timsah Yürüyüşü yapmasıyla başlıyor. Taraftarlar İngilizce olarak mesajlarını ilettikten sonra klibin sonunda “Şimdi sadece birlik olmaya ihtiyacımız var” sloganına yer alıyor.



“GÖNÜLLÜ OLARAK YAPTIK”


Yönetmen Özkan Öz yaptığı açıklamada Bursaspor sevgisinin Amerika’da da yaşadıklarını belirterek, ” Amerika’da yaşan bir Bursalıyım. Burada reklam ajansımız var. Bursasporumuz için gönüllü olarak bu çalışmayı yaptık. İlerleyen günlerde klibimizin 2’ncisini de tamamlayıp sizlerle paylaşacağız. Bursasporumuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ