Haber 16

Hadise’den Gül’e bomba teklif!

Cumhurbaşkanlığı’nın 29 Ekim resepsiyonuna çağırdığı isimler arasında yer alan pop şarkıcısı Hadise bombayı patlattı!

Hadise’den Gül’e bomba teklif!
  • İslam / Son Dakika
  • 04 Ekim 2010
  • Hadise’den Gül’e bomba teklif! için yorumlar kapalı
  • 325 KEZ OKUNDU

Cumhurbaşkanlığı’nın 29 Ekim resepsiyonuna çağırdığı isimler arasında yer alan pop şarkıcısı Hadise’nin davete ilişkin verdiği cevap çok konuşulacağa benziyor.

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu’nun köşesinde anlattıklarını okuyunca siz de okuduklarınıza inanamayacaksınız.


Çünkü, Hadise öyle bir gafa imza atıyor ki şaşırmamak elde değil. 29 Ekim günü Cumhurbaşkanlığı resepsiyonuna davet edilen Hadise, Belçika’da işinin yoğun olduğunu belirtiyor ve Abdullah Gül’den resepsiyonu 30 Ekim’e çekmesini rica ediyor.


Hadise’nin yaşadığı bu olay Eyüboğlu’nun köşesinde şöyle anlatılıyor…

(…) Şarkıcı Hadise, Moskova’da yapılan Eurovision Şarkı Yarışması’ndan sonra o güne kadar menajerliğini yapan Süheyl Atay’la yollarını ayırıp, Berna Nuri Süer’le çalışmaya başladı.

Gerçi Berna Nuri Süer’le Hadise’nin menajerlik ilişkisi de uzun soluklu olmadı. Hadise, bir süre önce de Süer’le yollarını ayırdı.


HADİSE DE DAVET EDİLİR

Her yıl 29 Ekim’de Cumhurbaşkanları Çankaya Köşkü’nde Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir davet verir. Cumhurbaşkanları bu davete Türkiye’yi yönetenleri değil, sanatçıları da çağırır.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Çankaya Köşkü’ndeki Cumhuriyet Resepsiyonu’na Türkiye’yi 2009 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil etmiş olan Hadise de davet edilir.

Çankaya Köşkü’nde bu işlerle ilgilenen birimin elinde Hadise’nin irtibat adresi olarak menajeri Berna Nuri Süer’in ajansı görüldüğü için davetiye oraya gönderilir.

E-POSTA İLE DAVET

Süer de, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 29 Ekim’de Çankaya Köşkü’nde vereceği Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’nun davetini e-posta yoluyla Hadise’ye iletir.

Çünkü o sırada Hadise, İstanbul’da değil, doğup büyüdüğü Belçika’dadır. Menajerin, işte bu davet şöyle önemlidir, böyle önemlidir, mutlaka katılmak gerekir gibi Çankaya’daki resepsiyonun önemine dair notlar da düştüğü e-postaya Hadise cephesinden şöyle bir yanıt gelir:

“29 Ekim’de Belçika’da işimiz var; o yüzden rica etsek acaba Cumhurbaşkanı resepsiyonu 30 Ekim’e kaydıramaz mı?”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ