Haber 16

Hırvat Şimuniç: Semih’i hala rüyamda görüyorum

Hırvatistan’ın A milli takımının defans oyuncusu Şimuniç, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turunda Türkiye ile eşleşmeleriyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Hırvat Şimuniç: Semih’i hala rüyamda görüyorum
  • Son Dakika / Spor
  • 15 Ekim 2011
  • Hırvat Şimuniç: Semih’i hala rüyamda görüyorum için yorumlar kapalı
  • 266 KEZ OKUNDU

Hırvatistan’ın A milli takımının Dinamo Zagrebli defans oyuncusu Yosip Şimuniç, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turunda Türkiye ile eşleşmeleriyle ilgili, ”2008 Avrupa Kupası maçının uzatmalarında gol atan Semih Şentürk’ü halen rüyamda görüyorum, kendisini hiçbir zaman unutmayacağım” dedi.


Hırvatistan’ın, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turunda Türkiye ile eşleşmesi, bu ülkede 2008 yılındaki Avrupa Kupası maçında, uzatma dakikalarında Semih Şentürk’ün beraberliği sağlayan golünü ve ardından penaltılarla Hırvatistan’ı elediği günler bu ülkede yeniden hatırlandı.


Hırvatistan’ın A milli takımının Dinamo Zagrebli defans oyuncusu Yosip Şimuniç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2008 yılındaki karşılaşmada kendisinin de forma giydiğini belirterek, o maçı hiçbir zaman unutmadığını belirtti.


”Maçın uzatmalarında gol atan Semih Şentürk’ü rüyamda görüyorum, kendisini hiçbir zaman unutmayacağım” diyen Şimuniç, ”Fakat play off’ta Türkiye’yi geçersek, Viyana’daki maçı daha kolay bir şekilde unutacağız” diye konuştu.


Şimuniç, Türkiye’nin güçlü bir rakip olduğunu, ancak kura çekiminden memnun olduklarını belirterek, Avrupa Kupası’na gitmek ve Türkiye’den rövanş almak için kendilerine bir fırsat doğduğunu dile getirdi.


İstanbul’da gol atmalarının kendilerine büyük avantaj sağlayacağını savunan Şimuniç, ”İstanbul’da galibiyet için çabalamak zorundayız. Galibiyete de sadece gol atarak ulaşabiliriz” dedi.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ