Haber 16

İntiharlarla ilgili bu iddia çok konuşulur!

Tarhan Erdem, katıldığı bir programda son zamanlardaki sır subay intiharlarına ilişkin önemli iddialarda bulundu.

İntiharlarla ilgili bu iddia çok konuşulur!
  • Gündem / Son Dakika
  • 22 Aralık 2009
  • İntiharlarla ilgili bu iddia çok konuşulur! için yorumlar kapalı
  • 324 KEZ OKUNDU


Radikal Gazetesi yazarı ve kamuoyu araştırmacısı Tarhan Erdem, Kanal 24’te katıldığı bir programda son zamanlardaki sır subay intiharlarına ilişkin önemli iddialarda bulundu.

Samanyoluhaber’in haberine göre Gökhan Gökçe’nin sunumu ile ekrana gelen Günün Manşeti’nde Ergun Babahan ile Tarhan Erdem gündemdeki olayları değerlendirdi.







 8 ESRARENGİZ ÖLÜM
Son 2 yılda Ergenekon soruşturması bağlantılı 6’sı intihar, biri şüpheli trafik kazası olarak kayıtlara geçen ölümler için hala soruşturma açılmadı.

Yarbay Ali Tatar’ın intiharıyla birlikte Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda son 2 yılda şüpheli bir şekilde intihar eden subay sayısı 6’ya yükseldi. Özel Harekât Dairesi Başkanı Behçet Oktay’ın makamında ölü bulunması ve emekli Albay Birol Atakan’ın da şüpheli bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi sis perdesini daha da buğulu hale getirdi.



Geçtiğimiz günlerde suikast girişimi iddiası ile ikinci kez gözaltına alınmadan önce intihar eden yarbay ile ilgili gazete haberlerini değerlendiren Tarhan Erdem konuyla ilgili şunları söyledi;

“Son zamanlarda intihar eden subaylardan bir kısmı amirini ele vermemek için intihar etti mutlaka. Biri psikolojik olarak yapmış olabilir, biri kendi suçlu görüneceği için yapmış olabilir. Fakat bir ya da bir kaçı emir – komuta zinciri içerisinde yaptıkları işlerden dolayı komutanını ele vermeyi gururuna yediremediği için intihar etmiştir.”


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ