Haber 16

İtfaiyeciden şok müdahale

Kars’ta hareket halindeyken mazot deposu donan itfaiye aracının yakıt tankı, mutfak tüpüyle ısıtılarak soruna çözüm bulundu!

İtfaiyeciden şok müdahale
  • Diziler / Son Dakika
  • 17 Ocak 2013
  • İtfaiyeciden şok müdahale için yorumlar kapalı
  • 367 KEZ OKUNDU

Şiddetli soğukların etkili olduğu Kars’ta hareket halindeki İtfaiye Müdürlüğüne ait yangın söndürme aracının mazotu dondu. İtfaiye aracının donan mazot deposu, mutfak tüpüyle ısıtıldı.

Geceleri ısının sıfırın altında 30 dereceye kadar düştüğü Kars’ta, şiddetli soğuk hayatı durma noktasına getirdi. Belediyeye ait itfaiyenin yangın söndürme aracı, su dolum deposundan hareket ettikten kısa bir süre sonra mazotu dondu. Eski Erzurum Yolu üzerinde hareket halindeyken donan depo mutfak tüpü ile ısıtıldı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından depodaki buzlanma çözüldü ve itfaiye aracı yeniden hareket etti.

ERZURUM EKSİ 31

Öte yandan Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, soğukların bir süre daha doğuda etkili olması bekleniyor. Dün gecenin en düşük sıcaklığı, hepsi sıfırın altında olmak üzere Erzurum’da 31, Kars, Ardahan’da 29, Ağrı’da 28, Erzincan’da 25, Muş’ta 16, Iğdır’da 14 dereceyi buldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ