Haber 16

Kılıçdaroğlu’ndan Sav’a teşekkür

Kemal Kılıçdaroğlu ile Önder Sav arasında süren gerginlikte yeni boyut. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Önder Sav’a teşekkür mektubu gönderdi. Kılıçdaroğlu mektupta Sav’dan bir talepte bulundu.

Kılıçdaroğlu’ndan Sav’a teşekkür
  • Politika / Son Dakika
  • 07 Kasım 2010
  • Kılıçdaroğlu’ndan Sav’a teşekkür için yorumlar kapalı
  • 261 KEZ OKUNDU

Kemal Kılıçdaroğlu ile Önder Sav arasında süren gerginliğe dün Bülent Ecevit’i anma toplantısında ikilinin yan yana poz vermesiyle geçici bir mola verilmişti.


 Dünkü molanın nedeni Ecevit iken bugünkünün nedeni ise protokol kuralları oldu. CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Önder Sav’a teşekkür mektubu gönderdi.


CHP’den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin yeni yönetimi belirlendikten sonra önceki Genel Sekreter Sav’a bir teşekkür mektubu gönderdiği belirtildi.


Kılıçdaroğlu, mektubunda şu ifadelere yer verdi:


”Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının 16 Ekim 2010 günlü yazısı ve Parti tüzüğünün 39.maddesi uyarınca Merkez Yönetim Kurulu üyeliklerine görevlendirme yaptım. Genel Sekreter olarak Parti Meclisi Üyesi Süheyl Batum’u görevlendirdim. Partimizin en kıdemli üyelerinden birisi olarak, her kademede yaptığınız hizmetlerden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan böyle de CHP iktidarı için birlikte çalışacağımızı umuyorum.”


 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ