Haber 16

Kim kazanacak, Fener mi Trabzon mu?

Spor Toto Süper Lig’de haftanın maçında lider Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Hakem Bünyamin Gezer’in yöneteceği bu dev maç, saat 19:00’da başlayacak.

Kim kazanacak, Fener mi Trabzon mu?
  • Son Dakika / Spor
  • 30 Ocak 2011
  • Kim kazanacak, Fener mi Trabzon mu? için yorumlar kapalı
  • 249 KEZ OKUNDU

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda lider Trabzonspor’u saat 19.00’da konuk edecek.  Bu dev karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.


Sezonun ikinci yarısına Medical Park Antalyaspor karşısında alınan deplasman galibiyetiyle iyi bir başlangıç yaparak, Trabzonspor’un da ilk hafta aldığı beraberlikle aralarındaki farkı 7 puana düşüren sarı-lacivertliler, bordo-mavili ekip karşısında kazanarak farkı 4’e düşürmeyi hedefliyor.


Bursaspor’un 5, Fenerbahçe’nin 7, Kayserispor’un 8 puan önünde lider durumda bulunan bordo-mavili takım ise, güçlü rakipleriyle arasındaki puan farkının inmesine izin vermeyerek yoluna devam etmek istiyor.


Ligin ikinci yarısının ilk haftasında sahasında Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybeden ve hafta içinde de yedek ağırlıklı kadrosuyla Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’a 2-1 yenilerek elenen bordo-mavililer, Fenerbahçe karşısında alacağı sonuçla da moral kazanmayı arzuluyor.


Fenerbahçe’nin, geçen sezon Türkiye Kupası finalinde 3-1 yenildiği, 34. haftada Kadıköy’de 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu yitirdiği, bu sezonun ilk yarısında da deplasmanda 3-2 yenildiği Trabzonspor ile yapacağı zorlu mücadeleye, sarı-lacivertli taraftarların da büyük ilgi göstererek tribünleri doldurması bekleniyor.


KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL 11’LERİ


Teknik direktör Aykut Kocaman’ın bordo-mavili ekip karşısında sahaya Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer (Dia), Alex ve Niang’dan oluşan muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.


Ziraat Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği ile yapılan grup maçında kırmızı kart gören Caner’in cezası nedeniyle forma giyemeyeceği maçta, 3 sarı kartı bulunan Gökhan Gönül ceza sınırında olacak.


Zorlu maç öncesi takımda sakat futbolcunun bulunmaması, teknik direktör Aykut Kocaman’ı sevindiriyor.


Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle Ankaragücü ile lig, Beşiktaş ile kupa maçında forma giyemeyen stoper oyuncularından Egemen’in dün takımla birlikte çalışmalara başladığı öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in aynı mevkide sakatlığı bulunan Glowacki’nin yerine büyük olasılıkla Egemen’i 11’de sahaya sürmesi bekleniyor. Bu iki futbolcunun da forma giyememesi halinde genç oyuncu Mustafa Yumlu, stoperde görev yapacak.


Karadeniz ekibinin Fenerbahçe karşısına Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Engin, Colman, Jaja, Burak ve Umut 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.


TRABZONSPOR 134 GÜNDÜR LİGDE YENİLMİYOR


En son ligdeki yenilgisini 17 Eylül’de Manisaspor’a karşı sahasında 3-1’lik sonuçla alan Karadeniz ekibi, 134 gündür ligde mağlubiyet görmüyor.


Ligde yaptığı son 13 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik alan bordo-mavililer, sarı-lacivertli takıma kaybetmesi halinde ligde 135 gün sonra kaybetmiş olacak.


DEPLASMAN BAŞARISI


Trabzonspor, bu sezon ligde hiçbir deplasman maçını kaybetmedi.


Fenerbahçe ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda zorlu bir maça çıkacak olan bordo-mavililer, bu sezon deplasmanda yaptığı 8 maçta, 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 20 puan toplamayı başardı.


KADRO YENİLENİYOR


Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında yenilenen bir kadroyla sahaya çıkacak. Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası’nda yapılan karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkan oyunculardan sadece kaleci Onur ve Giray’ın Fenerbahçe maçında 11’de forma şansı bulması bekleniyor.


Bordo-mavililer, beklentiler doğrultusunda olması halinde as oyuncularını dinlendirdiği Beşiktaş maçından 9 farklı oyuncuyla sahaya çıkmış olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ