Haber 16

Kocaman ve eski futbolcular Silivri’de

Futbolda şike iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 23’ü tutuklu 93 sanık açılan davanın 4. duruşması devam ediyor…

Kocaman ve eski futbolcular Silivri’de
  • Son Dakika
  • 17 Şubat 2012
  • Kocaman ve eski futbolcular Silivri’de için yorumlar kapalı
  • 293 KEZ OKUNDU

Futbolda şike davasının 4. duruşması başladı. 23’ü tutuklu 93 sanığın yargılandığı davanın bugünkü duruşmasında 401 sayfadan oluşan iddianamenin okunup tamamlanması bekleniyor.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü duruşması sanıkların kimlik tespitinin yapılmasıyla başladı. Duruşmaya; tutuklu sanıklar Aziz Yıldırım, Olgun Peker, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Bülent Uygun, Abdullah Başak, Hakan Karaahmet, Abdullah Eker, Abdullah Karakuz, Mehmet Yenice, Ali Kıratlı, Cemil Turan, Coşkun Çalık, Haldun Şenman, Mecnun Odyakmaz, Ömer Ülkü, Sami Dinç, Ahmet Çelebi, Selim Kımıl, Talat Emre Koçak, Tamer Yelkovan ve Yusuf Turanlı geldi. Tutuksuz sanıklardan ise 4 kişi katıldı. Tutuklu sanık Bülent İşcan ise sağlık sorunları nedeniyle duruşmaya katılmadı. Duruşma, iddianamenin kaldığı yerden okunmasıyla devam ediyor.

11:08 -Tutuklu sanıkların bugün saat 15:00 civarında Metris Cezaevi’ne sevk edileceği öğrenildi.

11:05 – Tutuksuz yargılanan Beşiktaş Sportif direktörü Tayfur Havutçu ve Protokol Müdürü Ahmet Ateş, duruşmayı mahkeme salonunda takip ediyor.

11:04 -Mahkeme salonunda iddianamenin okunmasına az önce yeniden başlandı. İddianamede son 17 sayfa okunuyor.

10:59 – Duruşmaya ara verildi. Bu sırada sanıklar arkadaşları ve aileleriyle sohbet etti.

10:54 – Aziz Yıldırım’ın, izleyici bölümündeki kalabalık nedeniyle Aykut Kocaman’ı bir ara göremediği daha sonra da “Hoca elini kaldır” diyerek espri yaptığı öğrenildi.

10:51- Duruşmayı izlemek için gelen Fenerbahçeli sporcu ve yetkililerin sarı-lacivert atkı taktıkları gözlemlendi.

10:48 – Duruşmaya verilen arada Aziz Yıldırım mahkemeye gelen Fenerbahçeli sporcular ve kulüp çalışanlarına teşekkür etti.

10:00- İddianemenin okunmasına devam ediliyor…

09:55 – 15 gün önce mahkemeye üye olarak atanan Hakim Bülent Kınay’da heyetteki yerini aldı.

09:48 – Aziz Yıldırım, duruşmanın ilk günlerinde de giydiği sarı-lacivert renklerdeki kravatı takarken, duruşma başlamadan önce avukatlarıyla 10 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.

09:45 – Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, mahkeme salonuna girdikten sonra gazetecilere “Memlekette durum nedir?” diye sordu.


kullan


09:34 – Futbolda şike davası kapsamında 23’ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 4. gününde eski futbolcular duruşmaya geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen’in de aralarında bulunduğu eski futbolcular ve menajerlerden oluşan grup duruşmayı izledi.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince görülen Futbolda Şike davasının Silivri’de görülen duruşmasını Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve bazı eski futbolcular izledi. Duruşmanın başlamasından 10 dakika sonra mahkemeye gelenler arasında Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman, FB Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Aydın Örs, menajerler Cenk Renda, Violet Duka, Nedim Karakaş ile eski futbolcular Oğuz Çetin,Rıdvan Dilmen, Saffet Sancaklı, Engin İpekoğlu, Ogün Altıparmak, Semih Yuvakuran, Şenol Ustaömer, Turan Sofuoğlu, Şenol Çorlu, Erdi Demir, Hakan Tecimer, Hasan Vezir ve Abdullah Devrim bulunuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ