Haber 16

Kurtlar Vadisi veda etti

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finaliyle yine nefes kesti. Başbakan ve Polat vuruldu. Peki Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

  • Dünya / Son Dakika
  • 12 Haziran 2009
  • Kurtlar Vadisi veda etti için yorumlar kapalı
  • 391 KEZ OKUNDU

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finaliyle yine nefes kesti. Polat Alemdar ve ekibinin başı yine beladan kurtulmadı. İşte sezon finalinin kısa özeti ve resimleri;

 

Cevat’ı öldürmek için baskın yapan Polat Cevat’ı elinden kılpayı kaçırdı. Bu esnada Memati ayağından vuruldu. Hastaneye giden ikili Erhan’ın yerini öğrendi. Erhan’ı kurtaralım derken Cevat’ın tuzağına düşüp polislere yakalndılar. Nezarethaneden kaçmayı başaran Polat camide İskender’in adamını etkisiz hale getirdi ancak bu esnada Gladyonun adamını İskender dahil kimse hesaba katmamıştı ve Polat Alemdar birkez daha bir sezon finalinde vuruldu.

 

Şimdi ise Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının kafasında tek bir soru var; Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümleri, yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak? Bu soru cevap olarak geçen yıllara bakabiliriz. Geçen yıl MURO filminin çekimlerinin uzamasından dolayı Vadi biraz gecikmeli olarak Ekim ayının başında yayına başlamıştı ancak birkaç bölüm sonra anlaşmazlık olmuş ve aylarca yayından kaldırılmıştı. Bu yıl da Kurtlar Vadisi GLADYO filmiyle ilgili bir gecikme olabilir ancak olmayacağını düşünürsek Kurtlar Vadisi Pusu yaz sonu eylül ayı başlarında yayına başlayacaktır. Kısaca en geç ekim ayı başlarında Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümlerini, yeni sezon bölümlerini izlemeye başlayabiliriz.

 


 


 


 


 


 

(Bu haber haber16.org özel haberidir. Kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.)

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ