Haber 16

Potada derbi günü

Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank arasındaki TKBL play-off final serisinin üçüncü maçı bu akşam oynanacak. Galatasaray Odeabank maçı kazanması halinde rakibinin sahasında şampiyonluğunu ilan edecek.

Potada derbi günü
  • Son Dakika / Spor
  • 30 Nisan 2014
  • Potada derbi günü için yorumlar kapalı
  • 423 KEZ OKUNDU

Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank arasındaki Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off final serisinin üçüncü maçı yapılacak. Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak mücadelede hakemler Rüştü Nuran, Halil Baldemir ve Ozan Çakar görev alacak.

Seride 2-0 önde bulunan Galatasaray Odeabank, karşılaşmayı da kazanması halinde 2013-2014 sezonu şampiyonu olacak.

Ligde normal sezonu lider tamamladığı için evsahibi avantajını elinde bulunduran Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan serinin ilk iki maçını 72-69 ve 69-59’luk skorlarla kazandı.

Seride 2-0 geride bulunan son 8 yılın şampiyonu Fenerbahçe ise FIBA Avrupa Ligi finalini kaybettiği ezeli rakibine, TKBL şampiyonluğunu bırakmak istemiyor. Sarı-lacivertliler, serinin üçüncü maçını kazanarak, şampiyonluk umutlarını sürdürmeyi amaçlıyor. Fenerbahçe’nin yarınki maçı kazanması halinde, serinin dördüncü karşılaşması 2 Mayıs Cuma günü yine Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynanacak.

2011-2012 SEZONUNDA KUPA KADIKÖY’DE KALKMIŞTI

Sahasında oynadığı ilk iki maçı kazanan Galatasaray Odeabank bu karşılaşmayı da kazanması halinde Fenerbahçe’nin sahasında şampiyonluğunu ilan edecek. Bilindiği üzere 2011-2012 sezonundaki Süper Final maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Galatasaray futbol takımı ezeli rakibinin sahasında kupa kaldırmıştı. Galatasaray Odeabank bugünkü maçı kazanması durumunda bu başarıyı tekrarlamış olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ