Haber 16

Rüyada Aba Görmek ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen aba, ağırbaşlı, çevresinde sevilen ve sözü dinlenir orta yaşlı mevki sahibi bir kimseyi işaret eder. Kimi zaman yolculuğa, sıkıntıya, sevinmeye, haber almaya yorumlanır.

Rüyada Aba Görmek ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen aba, ağırbaşlı, çevresinde sevilen ve sözü dinlenir orta yaşlı mevki sahibi bir kimseyi işaret eder. Kimi zaman yolculuğa, sıkıntıya, sevinmeye, haber almaya yorumlanır. Aba, bazan da hastalığı, zenginliği yahut yoksulluğu çağrıştırır.
Bir kimse rüyada aba giydiğini görse uzun bir yolculuğa çıkacağına işaret eder. Eğer sırtındaki aba, siyah renkte ise, yolculuğun sıkıntılı, açık renk bir aba ise, yolculuğu hayırlı geçeceğine işarettir.
Rüyada yeni, temiz bir aba görmek, o kimsenin zengin, saygın bir kimseden yardım göreceğine işaret eder. Bir kimse rüyada abasının üzerine oturduğunu görse, işlerinin yoluna gireceğine hükmedilir.
Bir kimse rüyada sarı renkli bir aba giydiğini görse, hastalanacağına işarettir. Rüyada bir kimse abasının altında ince bir aba daha giydiğini görse, rüya sahibinin eline bol miktarda hayırlı mal geçeceğine hükmedilir. Bazı yorumcular “bir kimse rüyada yeşil aba giydiğini görse, o kimse muradına erişir’, diye işaret etmişlerdir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ