Haber 16

Rüyada At Görmek ne Anlama Gelir?

Rüyada at görmek, güç, izzet, şeref ve para kazanmaya tabir edilip, yorumlanır. Rüyada görülen at takımında olan eksiklik şerefin derecesindeki eksiği gösterir.

Rüyada At Görmek ne Anlama Gelir?

Tam ve güzel bir at murat demektir. Rüyada ata binmek, Rüya tabiri ulemalarının görüşlerine göre; ata binmek ve at rüyası, katır, beygir ve tay gibi hayvanlar kısmet ve murat, güç, şan ve şöhret ile tabir edilip, yorumlanır. Rüyada at arabası görmek, istediği işte başarı için çaba ve gayret gösteren kimseye ve azimli olan kişinin gayretine delalet eder.

Rüyada ata binip gezmek, güzel bir hal ve hasta için şifa bulmaya, dertli bir kimse rüyasında ata binip gezdiğini görmek, amacına ulaşmak ve arzu ettiği şeylere kavuşmak anlamına gelir. Rüyada at sürmek, makam ve mevki, şan ve şöhret sahibi adam, güçlü kimseden yardım görmek ve her istediğinin kolayca yerine gelmesi demektir.

Rüyada beyaz at görmek, bekar kimse rüyasında beyaz ata bindiğini görmüşse en yakın zamanda beğendiği ve murat ettiği kişiyle evlilik olacağına, işaret eder. Rüyada kahverengi at görmek, sağdık eş, iyi niyetli dost ve hoş sohbet yapacağınız bir topluluğa girmeye delalet eder. Rüyada siyah at görmek, güç, sır saklamak ve gizemli bir kadın ile birliktelik veya dostluk, sır tutmak ve insanlara faydalı bir konuda hizmet etmek demektir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ