Haber 16

Rüyada Dolu Yağdığını Görmek ne Anlama Gelir?

Zamansız dolu veya kar yağdığını gören kimse, cüzi bir hastalığa yakalanır ve bunu çabuk atlatır.

Rüyada Dolu Yağdığını Görmek ne Anlama Gelir?
  • Ne Anlama Gelir? / Son Dakika
  • 20 Ocak 2016
  • Rüyada Dolu Yağdığını Görmek ne Anlama Gelir? için yorumlar kapalı
  • 382 KEZ OKUNDU

Zamansız dolu veya kar yağdığını gören kimse, cüzi bir hastalığa yakalanır ve bunu çabuk atlatır. Dolunun, üzerine yağdığını gören kimsenin bir kısım malı elinden gider. Zamanında yağan dolu, üzüntü ve kederlerin gitmesine, düşmanın ve hainlik yapmak isteyenlerin kahrolmasına yorumlanır. Çünkü dolu, yılan, akrep gibi haşaratın gezip dolaştığı yerleri soğutur.
Eğer yağan dolu çok olur, birçok yer ve yolları bozar, yolcuları yollarında alıkoyarsa geçimin darlığına halinin durgunluğuna ve yolculuğun imkânsızlığına işarettir. Rüya, dolunun yağdığı fakat insanlara zarar vermediği, insanların onu bir araya toplayıp kaplarını doldurmaları ve ondan yemeleri şeklinde ise bu rüya hayır ve rızktır.
Eğer dolunun ekin ve ziraata ve insanlara kararı olursa yahut ev ve mahallelere yağarsa, o dolunun zararı insanlara döner.http://www.sendeyim.com/ruya-tabirleri
Rüyada doluyu toplayıp elek, kalbur, elbise veya içine su konulmayan kaplara koyduğunu gören, zengin ise malı ve kazancı elinden çıkar, eğer o kimsenin ticaret için denizde mal ve sermayesi varsa o mal ve sermayeden korkulur. Rüya sahibi fakir ise muhtaç olduğu, giydiği ve istifade ettiği şeyler o kimsenin yanında kalmaz ve geleceği için de bir şey biriktiremez.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ