Haber 16

Rüyada Kar Görmek ne Anlama Gelir?

Rüyada kar görmek, rızklara, menfaatli şeylere ve hastalıklardan iyileşmeye yorumlanır.

Rüyada Kar Görmek ne Anlama Gelir?

Rüyada Kar Görmek

Rüyada kar görmek, rızklara, menfaatli şeylere ve hastalıklardan iyileşmeye yorumlanır. Bazen kar ile ateşi bir yerde görmek, ülfet ve muhabbet anlamına gelir. Zira ateş karı eritmemiş ve kar da ateşi söndürmemiştir.

Karın mevsiminde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düşmanını kahredip ona galip gelmeye işarettir. Karın mevsim- siz görülmesi, soğuk algınlığı ve hastalıklara, bazen da yolculuğun ertelenmesine, yolcu ve kiracıların kazanç ve menfaatlerinin mümkün olmamasına yorumlanır.

Kar az olup yağdığı yerin halkına menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluğa yorulur.

Üzerine kar yağdığını gören uzak yere yolculuk yapar. Bazen de bu rüyadan zarar meydana gelir. Karın üzerinde uyuduğunu gören hapsedilir.

Bir yere mevsiminde az yağan kar, o yer halkı için rızkın genişliğine, ucuzluk ve bolluğa yorumlanır. Bir kimseye kış veya yaz gününde kar soğuğunun isabet etmesi fakirliktir.

Yağan karın halka zarar vermemesi ve çabuk erimesi, geçecek sıkıntı, üzüntü ve kaygılı olarak yorumlanır.
Ekilmiş ve kuru bir yer üzerine yağan kar, yağmur hükmündedir ve o yer halkına gelecek, rahmet, bereket, ucuzluk ve bolluğa işarettir.

Kar yağdığını fakat kendisini şemsiye v.s, gibi şeylerle koruyup kardan etkilenmediğini gören kimse, işlerinde temkinli olur ve kendisini koruması ile korkusuz olarak yaşamasına yorumlanır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ