Haber 16

Rüyada kedi görmek ne demek

Rüyada kedi görmek ne demek? Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada kedi görmenin pek çok manası vardır. Bunları sizler için derledik.

Rüyada kedi görmek ne demek

Rüyada kedi görmek hizmetçidir. Bazı tabirciler rüyada kedi görmek için şöyle demişlerdir kedi rüya sahibinin ev halkından olan bir hırsızdır demişlerdir. Bazı tabirciler de kedinin dişisi hilekar kötü bir hizmetçi kadındır demişlerdir. Kedi bir şahsın etrafında dolaşıp onu korumaya çalıştıgı halde o şahsa hem zararı ve hem de faydası dokunan bir adama nisbet edilir. Bir kimseyi rüyada erkek bir kedi ısırsa veya tırmalasa o kimse hasta olur. Eğer erkek olan o kedi vahşi ve yabani ise onun rüyada ısırması daha şiddetlidir. Isıran kedinin dişi ve ev kedisi olması rüya sahibinin rahat edecegi bir seneye yorumlanır. Rüyada bir kedi sattıgını gören kimse malını infak eder. Kedi eti yedigini gören kimse sihirbazlık ögrenir. Kedi olduğunu gören kimse hırsızlık ve kendisinde hayır olmayan şeylerle geçinir. Bir şahıs bir eve bir kedinin girdigini görse o eve hırsız girer. Eğer o evden bir şey almış çıktıgını görse o evden hırsız bir şey götürür. Bir kediyi kestigini veya öldürdügünü yada tuttugunu gören kimse bir hırsıza kavuşarak tutar ve ona galip gelir.


Kedinin etinden veya yagından bir şey aldıgını gören kimse bir hırsızın malından veya çalımmış eşyadan bir şey alır. Bir kedi ile mücadele ettigini ve hatta kendisini tırmaladıgını veya ısırdıgını gören kimse uzun bir hastalıga yakalanır. Sonra o hastalıktan kurtulur veya o şahsa şiddetli bir keder isabet eder. Sonra Cenab-ı Hak (C.C.) onu kederden kurtararak ona ferahlık ve sevinç ihsan eder. Kedi ile yaptıgı mücadele ve münakaşada mağlup olan kimse yakalandıgı hastalık üzüntü ve kederinden acılarından kurtulur. Eğer kedi kaybolursa hastalık veya üzüntü ve kederi fazlasıyla artar. Bazen bu rüya halk hakkında adalete veya dünyanın durumunun bozulmasına delalettir. Bu rüya bazen de düşmanlan def etmeye delalet eder. Bazen de kedi evladın terbiyesi hususunda çok hırslı olan kadına yorumlanır. Rüyada kedinin bir insanı tırmalaması veya kanını akıtması yahut gözünü çıkarması düşmanlıgı açık olan bir düşmana delalettir. Rüyada misk kedisini görmek şekil ve siması şerli görünen ve ahlaki iyi olan bir adama işarettir. Bazen kedi zevce için cefaya, evlada, düşmanlıga, hırsızlıga, zinaya, vefasızlıga, koguculuk yapmaya, feryad ve figan etmeye yorumlanır. Bazen de kedi zinadan meydana gelmiş ve yol üzerine atılmış babası bilinmeyen çocuga delalettir. Bazen de kedi söz ve şaka yapan manasız ve akıl dışı söz söyleyerek köçekler gibi oynayarak halka kendisini sevindirmeye çalışan ve bununla beraber bazı durumları dikkatten kaçırmayan ve firsat buldukça fesat çıkarmaya çalışan bir adama delalet eder. Kedinin fare ile ve kurdun koyunla ittifak halinde görülmeleri nifak ve riyaya işarettir. Eğer halk korku içinde iseler düşmanlarından emin olurlar.


Ibn i Sirin e göre rüyada kedi görmek ne demek;


Rüyada kedi görmek ev halkından birisi ile yorumlanır. Genellikle kedi kötü bir kadın olarak tabir olunur. Rüyada bir kedi tarafından ısırıldıgını görmek hasta olacagına, bir ev kedisi tarafından ısırılmak bu rüyanın aksine olarak bu kimsenin bu yılı rahat ve huzur içinde geçirecegine delalettir. Rüyada kedisini sattıgını gören malını başkalarına dagıtır. Rüyasında bir ev kedisi olduğunu ve bir minderde uyudugunu görmek hayatında rahat yüzü görmemeye, hiçbir işte dikiş tutturmamaya delalet eder. Kendisi kedi olduğu halde başka bir kedinin hücumuna ugrayarak onunla kavga ettigini görmek kötü bir iş yapmak için ahlaksız bir insanla arkadaş olup sonunda onunla anlaşamayıp kavga edecegine delalettir.

Abdülganı Nablusi ye göre rüyada kedi görmek ne demek;


Kedi ev kadını için eziyete, evlat için düşmana, hırsizlıga ve zinaya veya vefasızlıga delalet eder.

Nablusi ye göre rüyada kedi görmek ne demek;


Rüyada kedi görmek keder, düşmanlık ve hüzün ile tabir olunur.

Ebu Sait El Vaiz e göre rüyada kedi görmek ne demek;


Kedinin tabirinde ihtilaf, anlaşmazlık vardır.

Kirmanı ye göre rüyada kedi görmek ne demek;


Rüyasında bir kedi öldürdügünü gören hırsızı tutar ve polise teslim eder. Kedi eti iki türlü tabir olunur. Hırsızlık mal veya hırsızın kendi malı. Bir kedi ile oynayıp hayvanın kendisini tırmaladıgını veya ısırdıgını görmek uzun bir hastalıga tutulup sonra iyileşmeye. Şiddetli bir sıkıntıya tutulup sonra bundan kurtulmaya delalet eder.

Rüyada Kedi Ne demektir, Rüyalarda Kedi görülmesi, rüyada kedi görmenin anlamı,

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ