Haber 16

Rüyada Mektup Görmek ne Anlama Gelir?

Rüyada Mektup Görmek

Rüyada Mektup Görmek ne Anlama Gelir?

Rüyada bir mektup yazıp da tamamladığını gören, başladığı işi bitirir ve dileği yerine gelir. Eğer mektubu bitirmez ve güçlük çekerse, işlerinde de zorluklarla karşılaşır.
Kendisine bir mektup verildiğini gören, her türlü arzusuna kavuşur. Bir rivayete göre mektup görmek hayırdır. Eğer zarfı kapalı ise gizli habere, açık ise herkesin bildiği bir habere, mühürlü ise haberin doğru olduğuna delâlet eder. Kendisine bir şeyin verildiğini bildiren bir mektup aldığını görmek, eline mal geçeceğine işarettir. Büyük bir devlet memurundan gelen mektup, kendisinin yüksek bir makama çıkacağına, tüccar ise ticaretini büyüteceğine delâlet eder.

Mektup, sadece bir dostundan veya yakın bir akrabasından geliyor ve sadece hatır sorulmak için yazılmış ise, büyük bir nimete delildir. Gurbette bulunan bir yakınından geliyorsa, ondan iyi bir haber alacağına işarettir. Bir tevzi memurunun mektup dağıttığını görmek, halka iyilik yapacağına delâlet eder. Gurbette bulunan bir adamından içinde yazı olmayan boş bir mektup aldığını görmek hayır değildir. Kendisine bir ölü tarafından mektup geldiğini görmek, sevinçli bir haber alacağına delâlet eder.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ