Haber 16

Tony Blair’in baldızı İslam’ı seçti!

İngiltere eski başbakanlarından Tony Blair’in 43 yaşındaki baldızı Lauren Booth müslüman oldu.

Tony Blair’in baldızı İslam’ı seçti!
  • Dünya / Son Dakika
  • 25 Ekim 2010
  • Tony Blair’in baldızı İslam’ı seçti! için yorumlar kapalı
  • 309 KEZ OKUNDU

Kısa bir süre önce İran’ı ziyaret ettiği bildirilen Booth’un başörtüsü taktığı ve günde 5 vakit namaz kıldığı belirtiliyor.


Cherie Blair’in gazeteci üvey kızkardeşi Lauren Booth (43), Mail on Sunday Gazetesi’ne, İran’daki “kutsal deneyiminin” ardından, altı hafta önce İngiltere’ye döner dönmez Müslüman olmaya karar verdiğini anlattı.


FARKLI MANEVİ DUYGULAR


6 hafta önce Müslüman olan Booth’un İran ziyareti sırasında bu kararı verdiği bildirildi. İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Lauren Booth, kendisinde farklı manevi duygular hissettiğini ve bu duyguların kendisini mutlu kıldığını söyledi.


Müslüman olduktan sonra domuz eti yememeye başladığını da anlatan Booth, Kuran-ı Kerim okuduğunu ve içki içmediğini söyledi. Daha önce Filistin’de gönüllü olarak çalıştığını da söyleyen Blair’in baldızı, Müslümanlığa daha önceden merakı olduğunu ifade etti.


Booth, “Bendeki bu değişimin Tony Blair’in Müslümanlar hakkındaki fikirlerinin değişmesine de yardımcı olacağını ümit ediyorum.” dedi.


ÇARŞAF GİYECEK Mİ?


Filistin’de gönüllü olarak çalıştığını anlatan Booth, kara çarşaf giyip giymeyeceği konusundaki soruya, “Manevi yolculuğumun beni nereye götüreceğini kim bilebilir” diye cevap verdi. Artık İran’a ait Press TV için çalışan Booth, 2008 yılında gemiyle Gazze ablukasını delmeye çalışan aktivistler arasında yer almıştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ