Haber 16

28 Şubat gazete başlıkları

Türkiye’nin önde gelen siyaset, ekonomi ve spor gazetelerinin manşet haberleri..

  • Son Dakika
  • 28 Şubat 2009
  • 28 Şubat gazete başlıkları için yorumlar kapalı
  • 467 KEZ OKUNDU




Telefonu çaldı ama
Selda Sezer, kazada ölen pilot eşi Murat Sezer’in durumunu öğrenmeye çalışırken, kendisini saniyelerin yılllar gibi geçtiği bir sürecin içinde buldu.



Hollanda’ya sorular
Pilotlar Derneği, THY uçağının iki dakika önce inen Northwest’e ait Boeing 757’nin türbülansından düştüğü yönünde ciddi şüpheler bulunduğunu açıklayarak, kulenin bu konuda uyarı yapıp yapmadığını sordu.



Esrarengiz yolcu ve esrarengiz pasaport
THY’ye göre yolcu sayısındaki çelişki nedeni: Binmediğini sandığımız yolcu uçağa binmiş. Uçaktaki Finlandiya pasaportunun asıl sahibi Finlandiya’da.



‘Beni aldattı’ öfkesinin sırrı
Gazze saldırısı olmasaydı, Suriye Dışişleri Bakanı Muallim ile İsrail Başbakanı Olmert, Ankara’da buluşacaklardı.



Pilotlar yaşıyordu
Amsterdam’da tarlaya çakılan THY uçağına kurtarma ekiplerinin ‘Patlama olabilir’ gerekçesiyle geç müdahale ettiği iddiası var. Pilotların kaza sonrasında yaşadığı ve geç müdahale nedeniyle öldüğü öne sürülüyor. Yaralı kurtulan bir yolcu ”İlk ekip 40 dakika sonra geldi. O an pilot yaşıyordu” dedi. Kazayı görüp yardıma koşan bir Türk de uçağa girdiğinde pilotların hareket ettiğini gördüğünü söyledi.



Kemal Abi’nin kalbi yumuşadı
Maliye Bakanı, sağlık çalışanlarının bedava yemeğini iptal etmişti… 10 aydır süren eylemlere aldırmayan Unakıtan, hastalanınca bir haftada fikrini değiştirdi.



Fener diyeti
RTÜK Başkanı Zahid Akman, Deniz Feneri e.V. skandalında kendisine sahip çıkan AKP’ye borcunu ödedi. İktidarı eleştiren haberleri veren Show TV’yi YSK’ya şikayet etti.



Kültürel açılım
Genelkurmay üniter ve ulus devlet yapısının korunması koşuluyla taraftar



”Bütün darbelerde vardım”
Karadayı’nın sesinden 28 Şubat
“27 Mayıs’a iştirak ettim. 12 Eylül’de Mamak’taydım. (28 Şubat’ta) Ne dersem yaparlardı. Hoca’ya ‘ayrıl’ dedim ayrıldı. Partiyi kapattık…




Cevap ver kule
Yeni Şafak’ın ”Uçağı kule düşürdü” haberi büyük yankı uayndırdı. Tekirdağ uçağını 2 dakika yüzünden vortekse atan kulenin Tahsin kaptanla yaptığı görüşme kayıtları hala ortada yok. Güvenlik şefi Frede Sanders ”Bir şey söyleyemem” dedi.



Kâbus bitti 2-1
Beşiktaş ligde bir kez mağlup olup, iki kez de berabere kaldığı Belediye´yi dün akşam yıktı. Kartal’ın gollerinin altında Tello ve Bobo´nun imzası vardı. Serhat’ın sayısı Belediye´ye yetmedi.




Bir İstanbul Masalı
Şampiyonluğun güçlü adayı Beşiktaş, dünkü maçın 80 ile 85. dakikaları arasında taraftarlarını adeta bir masal dünyasına götürdü!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ