Haber 16

Ali Kırca’ya Erdoğan’dan Fırça Gibi Yanıt

Başbakan Erdoğan, katıldığı Siyaset Meydanı’nda Ali Kırca’nın bir sorusuna fırça gibi yanıt verdi!..

Ali Kırca’ya Erdoğan’dan Fırça Gibi Yanıt
  • Medya-Magazin / Son Dakika
  • 24 Ağustos 2010
  • Ali Kırca’ya Erdoğan’dan Fırça Gibi Yanıt için yorumlar kapalı
  • 310 KEZ OKUNDU

Dün gece Show TV’de yayınlanan Siyaset Meydanı’nın konuğu Başbakan Erdoğan’dı. Program boyunca Erdoğan Ali Kırca’nın, referandumdan gündemin diğer maddelerine tüm sorularını yanıtladı.

Sorulara kimi zaman neşeli, kimi zaman ise gergin bir şekilde yanıt veren Erdoğan, programın sonlarına doğru Ali Kırca’nın bir soruna çok sert bir şekilde yanıt verdi. Ali Kırca’nın Erdoğan’a birlikte görev yaptığı Genel Kurmay Başkanları ile ilgili sorduğu bir soruya Başbakan’ın “Ali Bey, sen yılların gazetecisisin, böyle soru sorulur mu? Yapma…” diye sert bir çıkış ile yanıt vermesi üzerine canlı yayınlanan program kısa süre içinde bitirildi.

İşte Başbakan Erdoğan’dan Ali Kırca’ya fırça gibi yanıtın ayrıntıları…

“SORULUR MU BÖYLE BİR SORU?”

Ali Kırca: Üç genel kurmay başkanı ile görev yaptınız bu güne kadar. Dördüncüsü olacak bundan sonra. Sayın Özkök, sayın Büyükanıt, Sayın Başbuğ, içerisinde biz dışarıda resmi ilişkilerinizi gördük… Kişisel ilişkiler açısından soruyorum, İnsani ilişkiler açısından daha rahat diyalog kurma açısından hangisini yakın hissettiniz?

Recet Tayyip Erdoğan: Ali Bey bu tür bir soru olur mu ya? Bu tür bir soru sorulur mu allahaşkına? Sorulur mu böyle bir soru? Yapma… Sen yılların gazetecisisin.


“BELKİ BİR ŞEY ÇIKARTIRIZ DİYE”

Ali Kırca:
Buradan belki bir şey çıkartırız diye…


Recet Tayyip Erdoğan: Böyle bir şey olur mu ya? Devlette böyle bir farklılık yok.


Ardından Yaşar Büyükanıt ile ilgili konuya geri dönmeye çalışan Ali Kırca’ya Başbakan Erdoğan, “yarın Sivas mitingimiz var. İstersen seni oraya götürebilirim” diye yanıt verdi.

İŞTE O DAKİKALAR




BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ