Haber 16

Annesini ipten aldı

Oğlunun haber verdiği arkadaşı ipi keserek ölümden kurtardı.

GAZİOSMANPA’da, evinde tavana astığı iple yaşamına son vermeye çalışan bir kadını, eve sonradan gelen oğlunun haber verdiği aynı zamanda komşusu olan arkadaşı ipi keserek ölümden kurtardı.

Yıldıztabya Mahallesi 5. Sokak Numara 53’de oturan 1 çocuk annesi Yeter Köse (31), dün saat 23.30 sıralarında, evde kimse yokken yatak odasının tavanına bağladığı ipe kendini astı. Bir süre sonra eve gelen Köse’nin 13 yaşındaki oğlu Ahmet Köse, annesini yatak odasında kendini iple asmış halde buldu. Annesini bilincini kaybetmiş halde gören çocuk, yardım için en yakın komşusuna haber verdi. Köse’nin aynı zamanda 15 yıllık arkadaşı olduğu öğrenilen komşu kadın, geldiği evde, tavana asılı olan ipi keserek Köse’yi kurtardı. Bu sırada Köse’nin nabzının atmadığı kaydedildi.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin bir süre evde ilk yardım tedavisi uyguladığı ve kalp masajı yaptığı Köse, ambulansla ilk olarak Özel Yıldıztabya Bilge Hastanesi’ne götürüldü. Köse, tedavisinin yoğun bakım gerektirmesi nedeniyle daha sonra bu hastaneden alınarak Karadeniz Mahallesi’ndeki Özel Bahat Halk Hastanesi’ne sevk edildi.

Özel sektörde çalıştığı ve eşinden bir süre önce anlaşarak boşandığı öğrenilen Köse, yoğun bakım ünitesine alınarak tedavisine başlandı. Genç kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ