Haber 16

Avukat: ‘Aziz Yıldırım tahliye edilecek’

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatı Abdullah Kaya, katıldığı TV programında şike davası ile ilgili önemli ifadelerde bulundu. Kaya, Aziz Yıldırım serbest kalacak dedi…

Avukat: ‘Aziz Yıldırım tahliye edilecek’
  • Son Dakika / Spor
  • 04 Aralık 2011
  • Avukat: ‘Aziz Yıldırım tahliye edilecek’ için yorumlar kapalı
  • 273 KEZ OKUNDU

Şike soruşturmasından yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatı Abdullah Kaya, dün katıldığı bir televizyon programında birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım’ın 5 avukatından birisi olan Abdullah Kaya, “Emniyet ilk açıklama yaptığında ’19 maçta şike var’ demişti. Ancak şimdi bakıyoruz ki bu 13 maça düşürüldü. 6 maç kapsam dışı bırakıldı. İddianame açıklanınca artık Aziz Bey konuşacak. Aziz Yıldırım savunmalarını verecek ve biz bunlardan teker teker aklanarak bu dosyadan beraat edeceğiz. Bunu hep beraber göreceğiz. bütün Fenerbahçe camiasına, içerdekilerin ailelerine ve bütün Fenerbahçe taraftarlarına şunu söylüyorum; bunların hepsinden birer birer beraat edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Avukat Abdullah Kaya, “Savunmalarda göreceksiniz zaten futbol konuşacağız. Siz Fenerbahçe’nin Ankaragücü’nü 6-0 yendiği maça şike derseniz bu çok ayıptır. Bize göre. Şikeye teşebbüsün dahi olmadığını ispatlayacağız. Savcılık ve emniyet gibi önceden yargılamada bulunmayacağız. Biz mahkemede konuşacağız. Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım beraat edecek herkes görecek” şeklinde konuştu.


Savcılığın iddianameyi reddebileceğini söyleyen Abdullah Kaya, “Mahkeme şimdi bu iddianameyi reddederse savcılık ne yapacak? Normalde iddianame açıklanıncaya kadar dosyada madem gizlilik kararı var savcı zamanını bekleyecekti. Ama kamuoyunu bilgilendirmek adına böyle bir girişimde bulundu. Bu da ilk defa oluyor. Bundan sonra top mahkemede. Biz de mahkemede savunmamızla konuşacağız. Spor Mahkemeleri’ni savcılık kabul etmiyor. Bizi savunmamız büyü ölçüde hazır ancak esas iddianame gelince tamamlanacak” dedi.


(haber7)


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ