Haber 16

Bahçeli gribe inanmıyormuş?

Bu kadar ölüm bu kadar tebdir boşuna mı? Aylardır gündemi meşgul eden hastalıkla ilgili Bahçeli’nin açıklaması şoke etti.

Bahçeli gribe inanmıyormuş?
  • Politika / Son Dakika
  • 29 Kasım 2009
  • Bahçeli gribe inanmıyormuş? için yorumlar kapalı
  • 342 KEZ OKUNDU

MHP lideri Bahçeli dünyada on bine yakın insanın canına mal olan domuz gribine inanmadığını açıkladı..

Aylardır Türkiye’nin ve dünyanın konuştuğu önlem almaya çalıştığı hastalık Bahçeli’ye göre yok..

Alınan tedbirler ve aşı seferberliğini boşa çıkaran bu açıklama Bahçeli’den geldi..

MHP Lideri Bahçeli, Kurban Bayramı dolayısıyla parti genel merkezinde partililerle bayramlaştı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtladı..

Bahçeli, ”domuz gribi salgınıyla ilgili önlem alıp almadıkları” sorusuna karşılık, ”Hiçbir önlemimiz yok. Domuz gribinin olduğuna da inanmıyoruz. Her şey Cenab-ı Allah’ın takdiridir” yanıtını verdi.


Küfür polemiği


Bahçeli, ”Hayatında hiç küfür etmediğini, küfür etmeyi sevmediğini ve böyle bir seviyeye düşmeyeceğini söyleyen Sayın Başbakan’ın, devletin tüm yetkilerini kullanarak, dudak okuma uzmanlarından bir heyet oluşturarak, ‘ben orada acaba ağzımdan neleri kaçırdım, hangi ruh halinde neleri söyledim’ diye bir inceleme yapmasında yarar vardır” dedi.


Kafes plan için “yargıyı bekleyin” dedi


Bir gazetecinin, ”Kafes Operasyonu kapsamında üç subay tutuklandı. Bir de Danıştayın katsayı kararı var. Bunları nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu üzerine Bahçeli, bu iki konuyla ilgili görüşlerinin çok net olduğunu belirterek, ”Bunu sürekli tartışmanın Türkiye’ye sağlayacağı bir fayda yoktur. Konu yargıya intikal etmiştir. Özellikle basın mensupları da yargının bu çalışmalarını sabırla beklesinler. Yargının kararları daha netleşmeden yorum yapma alışkanlığından da vazgeçsinler” yanıtını verdi.


Herses aklını başına alır


Türkiye’nin ”bir yıkım projesiyle karşı karşıya olduğunu” savunan Bahçeli, ”Bu iki bayram arasında yıkım projesi derinleşerek, perçinleşerek devam etmiştir. İnşallah bundan sonraki dönem için herkes aklını başına alır” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ