Haber 16

Başbakanlık’ta terör zirvesi yapıldı!

Erdoğan, İstanbul programını iptal etti..

Başbakanlık’ta terör zirvesi yapıldı!
  • Gündem / Son Dakika
  • 15 Temmuz 2011
  • Başbakanlık’ta terör zirvesi yapıldı! için yorumlar kapalı
  • 193 KEZ OKUNDU

Diyarbakır’ın Silvan ilçesi kırsalında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerin şehit olması, 2’si ağır 6 askerin de yaralanması üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  İstanbul programını iptal ederek Başbakanlık’a geçti. Başbakan Erdoğan, burada İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Emniyet Genel Müdür Vekili Mustafa Bahrettin Demirer ve MİT MÜsteşarı Hakan Fidan ile bir araya geldi.


Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel Başbakanlık’tan ayrılırken, diğer isimlerin Başbakan Erdoğan’la görüşmesi bir süre daha devam etti.


Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel’in Başbakanlık Merkez Bina’da gerçekleştirilen ve 1.5 saat süren toplantıya yanında büyük bir harita ile gelmesi dikkat çekti.


Bu arada Kara Kuvvetleri Komutanı Erdal Ceylanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Necdet Özel bölgeye hareket etti. Askerin yanı sıra hükümet adına Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de bölgeye gitti.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ