Haber 16

Baykal’ı Nuri Alço’ya benzetti

TBMM Meclis İdare Amiri ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, CHP Lideri Deniz Baykal’ı sert sözlerle eleştirdi.

Baykal’ı Nuri Alço’ya benzetti
  • Politika / Son Dakika
  • 04 Nisan 2010
  • Baykal’ı Nuri Alço’ya benzetti için yorumlar kapalı
  • 396 KEZ OKUNDU

Erdoğan’ın Anayasa değişikliği ile ilgili olarak yaptığı ‘Hap’ yorumunu eleştiren Baykal’ın psikolojisinin bozuk olduğunu öne süren Kutlu, “Hap denince adamın aklına Yeşilçam’ın artistlerinden bilmem falan kızın gazozuna gidip hap atarmış aklına o hap geliyor. Baykal gençliğinde bu filmleri seyreda seyrede şuur altına bunlar yerleşmiş, halen hap denince adamın Nuri’nin hapı aklına geliyor. Psikolojisi bozulmuş ve şuur altına yerleşmiş” dedi.


AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı Nisan ayı İl Danışma Meclisi toplantısı AK Parti il binasında yapıldı. Toplantıya, TBMM Meclis İdare Amiri Hüsrev Kutlu, Erzurum Milletvekili İbrahim Kavas, Adıyaman Milletvekilleri Şevket Gürsoy, Ahmet Aydın ve Mehmet Erdoğan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ile ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.


Toplantıda konuşan Milletvekili Hüsrev Kutlu, Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Anayasa değişikliğinin kaçınılmaz hale geldiğini söyledi. Anayasa ile ilgili olarak ‘Hap’ yorumu yapan Başbakan Erdoğan’ı, “Vitamin mi, yoksa Nuri Alço’nun gazoza attığı hap mı?” sözleriyle eleştiren CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a “Psikolojisi bozulmuş’ diyerek tepki gösteren Kutlu, şöyle konuştu:


“Baykal, televizyon programında konuşurken bunun ipuçlarını verdi. Hani şuur altında yatan sebepler derler ya psikologlar. Efendim bu bir hapmış. Hap denince adamın aklına Yeşilçam’ın artistlerinden bilmem falan kızın gazozuna gidip hap atarmış aklına o hap geliyor. Hangi artistten bahsediyor onu da bilmiyorum. Baykal gençliğinde bu filmleri seyrede seyrede şuur altına bunlar yerleşmiş halen hap denince adamın Nuri’nin hapı aklına geliyor. Psikolojisi bozulmuş ve şuur altına yerleşmiş. Yüzlerce binlerce hap var, bu hapın terkibi belli, içinde ne yazdığı belli. Yani bula bula kürsüye çıkıp da o artist mi aklına geldi. Hadi Cüneyt Arkın ya da Kadir İnanır aklına gelse neyse diyeceğim. Ama genç kızlara tecavüz eden bişey aklına geliyormuş. Devletle işi yok bunun. Devlet ciddi olduğu gibi muhalefette ciddi olmalı.”


YARGITAY BAŞKANI CÜBBESİNİ ÇIKARSIN


Politika yapmakla suçladığı Yargıtay Başkanı’nı da sert sözlerle eleştiren Kutlu, şöyle devam etti:


“HSYK’da 5 Hakim üye var 3’ünü Danıştay, 2’sini Yargıtay veriyor. Bir adalet bakanı bir de müsteşarı var. Bizde diyoruz ki HSYK deyince bütün hakimler akla geliyor. Bazı üyeleri de hakimler seçsin. ‘Vay efendim bu nasıl olur’ diyorlar, Biz milletimize güveniyoruz. Biz yanlış yaparsak milletimizin bizi yanlışımızdan alıkoyacağını da biliyoruz. Yaptıklarımız yanlışsa ey millet bize destek olmayın doğruysa sonuna kadar destek olun. Biz hiç kimseden talimat almıyoruz. İşte talimat alıpta meclise girmeyenler sonra ses kayıtlarında çıktı. Talimat alıpta oyunun rengini belli edenlere bu millet dersini vermiştir. Birde herkes duracağı yeri bilsin. Yargıtay başkanı dün çıkmış bir açıklama yapıyor. Bu değişikleri önce meclisin sonrada milletin ret edeceğine inanıyormuş. Sen kimsin ya? Hangi siyasi partinin başkanısın? Hangi milletvekili ya da, hangi bölgeden milletvekili adayısın? Yargıtay’ın sorunlarını önce hallet sonrada çık yüce Türk milletine ve TBMM’ye yön vermeye kalk.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ