Haber 16

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde terfi

Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 24 emniyet müdür yardımcısından 6’sı birinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etti. 8 emniyet müdür yardımcısı da çeşitli illere atandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde terfi





Birinci sınıf emniyet müdürü olan Bursa Emniyet Müdür Yardımcıları Ahmet Cemal Çalışkan, Aydın Balkanlı, Ramazan Özbörme, Halil İbrahim Doğan, İsmail Yıldızhan ve Fevzi Mumcu 1 Temmuz itibariyle il emniyet müdürlüğü bünyesindeki görevlerinden ayrıldı.

Emniyet Müdür yardımcıları Yesari Vural, Kaçakçılık Daire Başkanlığı, Cengiz Öztürk, Ağrı, Mehmet Gündal Şanlıurfa, Önder Alptekin, Hakkâri, Ali Asker, Bursa Polis Koleji, Bünyamin Çiftçi, Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu, Mustafa Kihtır, Tokat ve Nursert Kızıltaş ise Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu’na tayin edildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürü Süleyman Memişçi, Sivas, Yenişehir Havaalanı Şube Müdürü Cengiz Sivri ise Batman Emniyet Müdürlüğü emrine atandı. Haziran ayı sonuna kadar 24 emniyet müdür yardımcısının görev yaptığı Bursa’da son tayinlerin ardından 10 emniyet müdür yardımcısı görev yapacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ