Haber 16

Bursalı taraftarlardan maça büyük ilgi

Turkcell Süper Lig’de zirvede yer alan Bursaspor’un Antalyaspor ile oynadığı maça, Bursasporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Bursalı taraftarlardan maça büyük ilgi
  • Son Dakika / Spor
  • 03 Nisan 2010
  • Bursalı taraftarlardan maça büyük ilgi için yorumlar kapalı
  • 311 KEZ OKUNDU

Yeşil-beyazlı taraftarlar, biletlerin satışa çıktığı gün iki saatte tükendiği maç için tribünleri, karşılaşmanın başlamasına 2 saat kala tamamen doldurdu.


Maç başlamadan atkı ve bayraklarla tezahürat yapan Bursaporlu taraftarlar, kardeş takım Ankaragücü’nü de unutmadı. Dün akşamki Beşiktaş maçında 16. dakikada ”Şampiyon Bursaspor” diye bağıran sarı-lacivertli taraftarlara karşılık olarak Bursaspor tribünlerinden de ”Gururluyuz güçlüyüz, çünkü biz Ankaragüçlüyüz” tezahüratları yankılandı. Maçın 6. dakikasında geleneksel hale geldiği gibi yine tribünlerde Ankaragücü lehine tezahürat yükseldi.


Taraftarlar, her zaman olduğu gibi futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak ”yumruk şov” yaptırdı.


Atatürk Stadı’nın açık kale arkasındaki bölüme iki elektrik direği arasında büyük boyutta yeşil-beyazlı bayrak asıldı.



Bu arada maraton tribünde açılan, üzerinde şampiyonluk göremeyen Bursaspor taraftarlarına hitaben, ”Ruhumuzu Huzuru Erdirmeye O Kadar Yakınsınız ki…” yazılı pankart büyük ilgi gördü. Tribünlerde ayrıca ”Adı aşk bu eziyetin”, ”Seni annem gibi sevdim” yazılı pankartlar da açıldı.


Bursasporlu futbolcular sahaya çıktığında tribünlerde büyük bir gürültü koparken, taraftarlar yanlarında getirdikleri yeşil-beyazlı balonları da saldı.


Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maç için, 100’ü aşkın basın mensubunun akredite yaptırdığı bildirildi. Bu arada, Almanya’nın Futball Magazin ve Gegengerade gazetelerinde çalışan 4 Alman muhabir, karşılaşmayı basın tribününde izledi.


Alman basın mensuplarının, hazırladıkları Turcell Süper Ligi ile ilgili geniş çaplı bir araştırma için dün akşam Ankara’da oynanan Ankaragücü-Beşiktaş maçını da izledikleri öğrenildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ