Haber 16

Camiyi bombala ‘Tükçe Ezan’ oku!

Balyoz darbe planı ağızları bir karış açık bıraktı. Darde sonrası yapılacaklar insanın kanını donduracak türden.

Camiyi bombala ‘Tükçe Ezan’ oku!


12 Eylül’ün model alındığı Balyoz Planı’nda benzeri görülmemiş toptan temizlik hedefleniyor..


Taraf gazetesi kamuoyuna bomba gibi düşen haberin ikinci bölümünü yayınladı.. Planın ayrıntılarını yazan gazete yarın da darbecilerin hazırladığı Bakanlar Kurulu listesini açıklayacak.


200 BİN KİŞİ STADYUMA

Çetin Doğan cuntası, darbeye direnebilecek 200 bin kişiyi Şükrü Saraçoğlu ve Burhan Felek statları ile Ümraniye Netaş tesislerine doldurmayı planlamış

SIKIYÖNETİM KOMUTANI DOĞAN


Taraf’ın dün yayımladığı Çarşaf, Sakal, Oraj ve Suga planları ile kaos hedefleyen cuntanın nihai amacı 2 sayfalık Balyoz Planı’nda yazılı. Planın altında Sıkıyönetim Komutanı olarak Çetin Doğan’ın adı var.

BİR DAHA HORTLAMAMAK ÜZERE…

Planın maksadı, laik düzenin işlemesine mani olan sebepleri bir daha hortlamamak üzere ebediyen ortadan kaldırmak. Planın dört aşaması var: Hazırlık, harekât ortamının şekillendirilmesi, icra ve yeniden yapılanma.

GÖMÜLÜ MÜHİMMAT ÇIKARTILSIN

Darbenin icra safhasında, toprak altında gömülü mühimmatın da derhal çıkartılması isteniyor: Harekâtta kullanılmak üzere idhar (yığmak) noktalarında depolanan mühimmat planlandığı şekilde dağıtılacak.

SİVİL KONTRGERILLA DEVREDE

Balyoz Plam’ndan: AKP ve işbirlikçilerini saf dışı bırakmak için resmî ve gayrıresmî yurtseverler acilen seferber edilecek

LAHİKA-2:843 KİŞİLİK YURTSEVERLER LİSTESİ

2003’TE planlanan darbe sırasında hükümeti tasfiye etmek için başta Silahlı Kuvvetler’in imkân ve kabiliyetleri olmak üzere maddi ve manevi tüm güçlerin kullanılması planlanıyor. Bu amaçla, darbede ve darbe sonrasında görev alacak İstanbul ve çevresinde yaşayan ordu ile bağlantılı 843 kişinin isimleri tek tek sıralanıyor.

BÜTÜN KİLİT MAKAMLARA ASKERLER GELECEK

Balyoz Harekâtı’nda, darbe sonrasındaki görevlendirmelerle ilgili ayrıntılar da dikkat çekici. Yargı dahil sivil bürokraside kimin nereye atanacağı, kimin görevden alınacağı, kimin tutuklanacağını gösteren listeler mevcut. Listenin arka planındaki anlayış planda şöyle özetleniyor: En üstten en alta bütün devlet kadrolarının temizlenip 1923 zindeliğine ulaşması esastır.

EL KAİDE DE PLANDA







 Yarın darbe kabinesi
 Darbecilerin hazırladığı Bakanlar Kurulu listesinde kim hangi göreve getiriliyor? Onların programında ne var? Hangi üst düzey bürokratlar gidiyor, kimler geliyor?

Planın icra bölümünden: PKK ve El Kaide’nin büyükşehirlerde, özellikle İstanbul’da eşzamanlı büyük eylemleri ve anılan eylemler sonrasında icra edilecek………kaos ve karmaşa nedeniyle öncelikle olağanüstü hal ve sonrasında sıkıyönetim ilan edilecek. Plandaki bu cümle, 2003 yılının Kasım ayındaki HSBC, İngiliz Konsolosluğu ve sinagog saldırılarını hatırlattı.

MİT’e muvazzaf general

Planın yeniden yapılandırma safhasında MİT’in başına muvazzaf bir general atanması, muhafazakârlaştığı öne sürülen polisin jandarmaya bağlanması öngörülüyor…

Yeniden Türkçe ezan

Balyoz Planı’ndan: Cumhuriyet’in aşındırılan tüm kazanımları tekrar yerleştirilecek. Türkçe ezan dahil tüm ulusal değerlerimiz hayata geçirilerek Arap ve Kürt unsurların zararları giderilecek.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ